1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-05-2013 14:10

Γιατί ο Χουαντορένα δεν θα παίξει στην Εθνική Ιταλίας

Αν και πολιτογραφήθηκε ιταλός δεν θα αγωνιστεί σύντομα στην Εθνική Ιταλίας καθώς αρκετοί ιταλοί παίκτες, όπως ο Ντράγκαν Τράβιτσα και ο Ιβάν Ζάιτσεφ έχουν εκφράσει έντονα την αντίθεσή τους σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, την ίδια στιγμή που ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Μάουρο Μπερούτο, τηρεί σιγή ιχθύος.

 

Λίγες ημέρες πριν ο πρόεδρος της Τρεντίνο, Ντιέγκο Μόσνα, ερωτηθείς από το repubblica.it για το μέλλον του Χουαντορένα, τόνισε: «Είναι θέμα χρόνου. Η υπόθεση του Χουαντορένα μπερδεύτηκε από τις αντιπαραθέσεις μερικών ατόμων. Ο Οσμάνι είναι ένας πραγματικός πρωταθλητής και εκεί έγκειται το ρίσκο να γίνει μισητός από όσους βρίσκονται σε θέση που θεωρούν ότι εκείνος απειλεί, άλλα όλα αυτά είναι μέρος του παιχνιδιού. Το να μιλάμε για αυτό δεν βοηθάει την κατάσταση.  

Είναι πολύ γνωστός αθλητής παγκοσμίως. Η βασική του ανησυχία είναι πως η οικογένειά του ζεί στην Κούβα και η ελευθερία του να επισκέπτεται την χώρα του όποτε θέλει θα επηρεαστεί στην περίπτωση που θα αγωνιστεί με την Εθνική Ιταλίας. Είναι μια πολύ δύσκολη απόφαση και πρέπει να ληφθεί με πολύ προσοχή». 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ