Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
18-12-2017 02:27

MVP για τέταρτη φορά ο Χουαντορένα

Παρότι η ομάδα του ηττήθηκε στον τελικό ο ακραίος της Λούμπε Οσμάνι Χουαντορένα αναδείχθηκε πολυτιμότερος αθλητής στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα συλλόγων που ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα στον Πολωνία.


Ο πολυνίκης Χουαντορένα κατακτά για 4η φορά τον τίτλο του MVP με την τελευταία φορά να χρονολογείται πριν από πέντε χρόνια.

Ο 32χρονος Κουβανό-Ιταλός έχει κερδίσει άλλες τρεις φορές το βραβείο, όταν κερδίσε και το τρόπαιο με την φανέλα της Τρεντίνο (2010, 2011, 2012). Είναι ο μοναδικός παίκτης που έχει αναδειχθεί MVP περισσότερες από μία φορές.

Τα βραβεία
Ακραίοι: Βιλφρέδο Λεόν (Ζενίτ Καζάν) και Γιοαντι Λεάλ (Κρουζέιρο)
Κεντρικοί: Αλεξέι Σαμοϊλένκο (Ζενίτ Καζάν) και Ρομπέρλαντι Σιμόν (Κρουζέιρο)
Διαγώνιος: Τβέταν Σοκόλοφ (Λούμπε)
Πασαδόρος: Αλεξάντερ Μπούτκο (Ζενίτ Καζάν)
Λίμπερο: Ζένια Γκρεμπένικοφ (Λούμπε)
MVP: Οσμάνι Χουαντορένα (Λούμπε)

vraveia

Σχετικά άρθρα

  • Η Κούζμπας Κεμέροβο σόκαρε την Ζενίτ Καζάν και κατέκτησε το πρωτάθλημα Ρωσίας!
    Μετά από 5 χρόνια κυριαρχίας της Ζενίτ Καζάν, η Ρωσία έχει νέα πρωταθλήτρια! Η απίθανη πορεία της Κούζμπας Κεμέροβο ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο, με την εκθρόνιση της Ζενίτ Καζάν! Η Κούζμπας νίκησε στον τέταρτο τελικό με 3-1 σετ την πρωταθλήτρια Ευρώπης και με 3-1 νίκες στη σειρά, κατέκτησε το πρωτάθλημα Ρωσίας.
  • «Ματς κατς» με Νώντα πρώτο ρέφερι και νίκη της Ζενίτ επί της Περούτζια 3-2 (foto)
    Στον αγώνα της χρονιάς που είχε και ελληνικό χρώμα λόγω της παρουσίας του πρώτου διαιτητή Νώντα Γεροθόδωρου, η Ζενίτ Καζάν παρουσία 4.000 θεατών στο «Πάλα Μπαρτόν» της Περούτζια νίκησε την τοπική ομάδα του Λορέντζο Μπερνάρντι με 3-2 σετ
  • Ανακοίνωσε Νγκαπέ η Ζενίτ Καζάν μέσω... The Voice
    Με έναν πρωτότυπο τρόπο η Ζενίτ Καζάν ανακοίνωσε την απόκτηση του Ερβίν Νγκαπέ. Στο παρακάτω βίντεο που θα δείτε, ο Γάλλος ακραίος εμφανίζεται στο τηλεοπτικό παιχνίδι The Voice ως διαγωνιζόμενος και ο προπονητής των πρωταθλητών Ευρώπης, Βλάντιμιρ Αλέκνο, ως κριτής και τον επιλέγει στην... ομάδα του.
  • Το φαινόμενο Λεόν ανέδειξε πρωταθλήτρια Ευρώπης τη Ζενίτ Καζάν

    Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γουιλφρέντο Βενέρο Λεόν ο οποίος με άσσο τελείωσε και το τάι μπρέικ με 17-15 η Ζενίτ Καζάν έκανε την ανατροπή στον συγκλονιστικό τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ με την ιταλική Λούμπε Τσιβιτάνοβα και στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης για τέταρτη συνεχή χρονιά και πέμπτη συνολικά (2018, 2017, 2016, 2015, 2012), ενώ έχει και άλλη μία κατάκτηση ως Ντιναμό  το 2008.

  • Ρεσιτάλ Γεροθόδωρου 30 χρόνια μετά τον Μαργαρίτη στο ΣΕΦ
    Ο Νώντας Γεροθόδωρος άγγιξε το τέλειο στον πιο απαιτητικό αγώνα του Ευρωπαϊκού και πιθανότατα του παγκοσμίου βόλεϊ. Σε αγώνα τριών ωρών ο Γεροθόδωρος ήταν αλάνθαστος και δικαιώθηκε από το τσάλεντζ ρέφερι σε όλες σχεδόν τις κρίσιμες φάσεις.