1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-12-2017 19:56

Η αδερφική... μονομαχία στο Παγκόσμιο Συλλόγων

Δύο αδέρφια βρέθηκαν αντίπαλοι κατά την διάρκεια του Παγκόσμιου πρωταθλήματος συλλόγων που διεξάγεται στην Πολωνία. Ο λόγος για τα αδέρφια Πέντσεφ από την Βουλγαρία, με τον Νικολάι να αγωνίζεται στην πολωνική Σκρα και τον Ροζαλίν στην Μπόλιβαρ, ομάδα της Αργεντινής.

Λόγω των υποχρεώσεών τους, είχαν να συναντηθούν από τον Αύγουστο και το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Συλλόγων τους έδωσε την ευκαιρία να ειδωθούν, να πουν τα νέα τους και στη συνέχεια ο ένας να προσπαθήσει να νικήσει τον άλλον. Για την ιστορία, η Σκρα του 25χρονου Νικολάι νίκησε με 3-1 σετ την Μπόλιβαρ του κατά δύο χρόνια μικρότερού του, Ροζαλίν.

«Όταν έμαθα ότι θα συναντηθούμε αντίπαλοι ενθουσιάστηκα γιατί θα είχα την ευκαιρία να τον δω. Όταν όμως πλησίαζε η ώρα του αγώνα προσπαθούσαμε και οι δύο να ξεχάσουμε τα συναισθήματά μας και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, ο καθένας για την ομάδα του» είπε ο Ροζαλίν Μπέντσεφ μετά την ήττα της ομάδας του.

Ο Ροζαλίν μάλιστα έχει και έναν δίδυμο αδερφό, τον Τσόνο,που είναι πασαδόρος της ιταλίκης Μόντενα. Ο τέταρτος και ο μεγαλύτερος αδερφός της οικογένειας Πέντσεφ, δεν ασχολήθηκε ποτέ με το βόλεϊ.

«Καμιά φορά σχολιάζουμε ο ένας τα παιχνίδια του άλλου, αλλά ποτέ δεν θα τους δώσω συμβουλές, εκτός αν μου το ζητήσουν. Είναι επαγγελματίες, έμπειροι και παίζουν σε πολύ υψηλό επίπεδο» είπε από την πλευρά του ο Νικολάι Πέντσεφ μετά τη νίκη της Σκρα.

Ο Ροζαλίν και ο Νικολάι δεν βρέθηκαν αντίπαλοι για πρώτη φορά. Αυτή ήταν πριν δύο χρόνια, όταν ο Ροζαλίν ήταν στην Κιέλτσε και ο Νικολάι στη Ρεζόβια, με τον δεύτερο να βγαίνει νικητής όπως και πριν 3 μέρες, έτσι η μεταξύ τους... κόντρα είναι στο 2-0...

pentsev brothers

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ