1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
14-05-2017 17:50

Ο Τζούριτς έχει κέφια

Η προετοιμασία της Εθνικής συνεχίζεται χωρίς προβλήματα στην Αλεξανδρούπολη, χάρη στη φιλοξενία των Θρακιωτών, τις σωστές κινήσεις του μάνατζερ Μάριου Γκιούρδα, αλλά και την αλλαγή πλεύσης της Ομοσπονδίας, καθώς η νέα διοίκηση έχει φροντίσει να δώσει τα δέοντα στους διεθνείς.
Αλλαγή κλίματος λοιπόν στην Εθνική με τον Δήμο Αλεξανδρούπολης και την Περιφέρεια Θράκης αρωγούς, κάτι που κάνει αισιόδοξους τους πάντες για τη μάχη των προκριματικών του Παγκοσμίου που ξεκινά τη μεθεπόμενη Τρίτη στην Ολλανδία με τη συμμετοχή της διοργανώτριας, της Σλοβακίας, της Μολδαβίας, της Αυστρίας και του Λουξεμβούργου. Την πρόκριση παίρνει η πρώτη ομάδα, ενώ η δεύτερη θα δώσει μπαράζ.

Οι δηλώσεις του Πρωτοψάλτη «Πιστεύω πως είμαστε σε καλύτερη φάση οργάνωσης και σε αυτό βοηθάει πολύ και η Αλεξανδρούπολη» απηχούν την αλλαγή κλίματος με τη συνδρομή βεβαίως των Θρακιωτών, που αγαπούν το βόλει.

Η Εθνική θα μετακομίσει τη Δευτέρα στο Ρέντη, όπου θα κάνει την πρώτη προπόνηση της και στις 17, 18, 19 Μαίου θα παίξει φιλικά ματς με την Τυνησία, που προετοιμάζεται για το Παγκόσμιο Λιγκ.

Στην Εθνική θα ενσωματωθούν την Τρίτη και οι Φράγκος, Ζουπάνι, που επιστρέφουν από την Κορέα και παρά την απουσία βασικών στελεχών, του Πετρέα και του Τζιουμάκα , λόγω τραυματισμού, υπάρχει αισιοδοξία. Ο Δημήτρης Τζούριτς είναι κεφάτος, παρά τον τραυματισμό του και την μηνιαία αποχή του από τα γήπεδα, ενώ τις εντυπώσεις κερδίζει ο Αλεξανδρουπολίτης Τσέλιος, που ίσως κάνει την έκπληξη και συμπεριληφθεί την δεκατετράδα των προκριματικών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος. Ο διαγώνιος της Βερόνα ξυπνάει πρώτος, πάει για αποθεραπεία και βάρη και "τραβάει" στην προπόνηση όλους τους συμπαίκτες του ως πραγματικός αρχηγός.

Για τη θέση του δεύτερου διαγώνιου θα παλέψουν ο Σωτηρίου που δίνει ενέργεια στις προπονήσεις και ο Ζουπάνι, που θα επιστρέψει την Τρίτη από τα τραιαλς της Κορέας.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ