1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
09-05-2015 18:58

Άντεξε και προκρίθηκε στον τελικό η Ετζασίμπασι

Η Ετζασίμπασι επικράτησε με 3-1 (25-17, 25-22, 18-25, 34-32) της Βολερό στον πρώτο ημιτελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Συλλόγων Γυναικών. Πλέον η πρωταθλήτρια Ευρώπης είναι στον τελικό και περιμένει να μάθει την αντίπαλό της.




Προς τέρψιν  των πολλών οπαδών της τουρκικής ομάδας, η Ετζασίμπασι άντεξε στην αντεπίθεση της διοργανώτριας που προσπάθησε να στείλει το ματς στο τάι μπρέικ.  Η Βολερό δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το μπλοκ της Μάγια Πόλιακ (6 μπλοκ) και την επίθεση των Γκοζντέ Γιλμάζ (20 πόντοι)  και Τζόρνταν Μπουρμπάχ (19 πόντοι)


Αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη φορά που η Βολερό μπαίνει στα ημιτελικά αλλά δεν καταφέρνει να προκριθεί στον τελικό. Ωστόσο, μπορεί να παρηγορηθεί καθώς η Ολέσια Ρίκλιουκ μπορεί να γίνει πρώτη σκόρερ στην  ιστορία του Θεσμού.  Μετά τους 28 πόντους απέναντι στην Ετζασίμπασι, έφτασε στους 76 σε τρεις αγώνες. Έτσι, χρειάζετα μόλις 10 για να ξεπεράσει τους 85 της Εκατερίνα Γκάμοβα από το 2014. 



Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ