1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Από το περιβάλλον της διοίκησης του ΤΑΑ Α.Ο.Π. Κηφισιάς εκφράζεται δυσαρέσκεια για τα όσα έγιναν, λέχθηκαν και γράφτηκαν μετά τον αγώνα των πλέι οφ με τον Άθλο στην Ορεστιάδα σχετικά με τη διαιτησία, την έλλειψη video check αλλά και τις δηλώσεις των παικτών της ομάδας κατά της ΕΣΑΠ.
Οι παίκτες και το προπονητικό επιτελείο του ΑΟΠ Κηφισιάς παραδέχθηκαν την ανωτερότητα του Άθλου Ορεστιάδας αλλά έβαλαν κατά της ΕΣΑΠ επειδή ο αγώνας τους δεν είχε βίντεο τσεκ.
Η ΕΟΠΕ είναι θετική στην αύξηση των ομάδων στην Volley League από 10 σε 12, αλλά και στην αύξηση των ξένων από 4 σε 5, θέτοντας όμως αυστηρά κριτήρια προκειμένου να έρχονται στην χώρα μας παίκτες που μπορούν να αναβαθμίσουν το άθλημα.
Συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Σ.Α.Π. την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2024 και αποφάσισε μεταξύ άλλων την ημερομηνία διεξαγωγής των δύο νοκ άουτ ημιτελικών του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς ενώ παράλληλα εκκρεμεί η υπόθεση εκδίκαση της προσφυγής του Ολυμπιακού στο ΑΣΕΑΔ σχετικά με την τιμωρία του - αποκλεισμό του από τη διοράνωση για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.
Δικαίωση της ΕΣΑΠ και της ΕΟΠΕ στη δικαστική διαμάχη με τον Κέρκη Σάμου. Το Πρωτοδικείο Αθηνών δεν έκανε δεκτά τα ασφαλιστικά μέτρα του Κέρκη μετά τους χειρισμούς της ΕΣΑΠ και της ΕΟΠΕ στο ζήτημα με την wild card. Η υπόθεση εκδικάστηκε την Πέμπτη μετά από θυελώδη συνεδρίαση αλλά η απόφαση εκδόθηκε σήμερα Δευτέρα 23 Οκτωβρίου. Kαι τα δυο πρωταθλήματα θα ξεκινήσουν κανονικά. O Kέρκης Σάμου θα προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ.
Στην αντεπίθεση πέρασε η ΕΣΑΠ μετά την ανακοίνωση του συλλόγου Κέρκη Σάμου κατά της διοργανώτριας του πρωταθλήματος Volley League επειδή δεν έδωσε τελικά wild card σε καμία ομάδα.
Δεύτερη κούπα στην Ουγγαρία γιατον Γιάννη Αθανασόπουλο. Ο ‘Έλληνας προπονητής οδήγησε ην Βασας στην κατάκτηση του Κυπέλλου, καθώς σον τελικό επικράτησε μετά από μονομαχία θρίλερ της Μπεκεσάμπα με 3-2 (23-25, 25-14, 22-25, 25-19, 17-15).
Δεύτερη πράξη στον ελληνικό εμφύλιο του Challenge Cup με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο κλειστό του Αγίου Θωμά (Τετάρτη 15/2, 19:00, Cosmote Sport 7).
Ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος εξέφρασε την ικανοποίηση του για την ενίσχυση όλων των ομάδων της Volley League, αναφέρθηκε στην επιστροφή του συστήματος των πλέι οφ καθώς και στα έσοδα των ομάδων από τα ποσοστά του Στοιχήματος.
Την Δευτέρα 4 Ιουλίου συγκάλεσε Γενική Συνέλευση η ΕΣΑΠ για την ανάδειξη νέας διοίκησης με διετή θητεία. Η συνέλευση θα γίνει στο παραλιακό ξενοδοχείο Coral (13.00), και η ανακοίνωση της Ένωσης των σωματείων της Volley League αναφέρει:
Με ανακοίνωσή της η ΕΣΑΠ πήρε θέση στο θέμα που προέκυψε με την μη κλήση του Ολυμπιακού σε απολογία στον αθλητικό δικαστή για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό για την 7η αγωνιστική της Volley League στο Μελίνα Μερκούρη που διεξήχθη στις 13 Δεκεμβρίου 2021.
Ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος μετά το τέλος της επιτυχημένης διοργάνωσης του Σούπερ Καπ 2021 δήλωσε για την διοργάνωση:
Η κλήρωση του 54ου πρωταθλήματος Volley League πραγματοποιήθηκε σε μία λαμπρή εκδήλωση στο Βοτανικό Πάρκο Αττικής και στο χώρο εκδηλώσεων Κρωπία Γη παρουσία του υφυπουργού αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού Γιώργου Μαυρωτά, του προέδρου της ΕΟΠΕ Γιώργου Καραμπέτσου, του διευθύνοντα συμβούλου του ΟΑΚΑ Κώστα Χαλιωρή, προέδρων των ΤΑΑ, εκπροσώπων της ΕΡΤ, προέδρων των ΤΑΑ, αθλητών, διαιτητών, εκπροσώπων των χορηγών και εκπροσώπων του Τύπου.
Οι μεγάλοι πρωταγωνιστές του πρωταθλήματος 2020-21 και οι κορυφαίοι όπως αναδείχτηκαν από την ψηφοφορία των προπονητών τιμήθηκαν κατά την διάρκεια της κλήρωσης.
Την Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση της Volley League για τη σεζόν 2021-22 στο Κτήμα Κρωπίας μαζί με αυτή του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς. Παράλληλα στο Δ.Σ. της Ε.Σ.Α.Π. αποφασίστηκε το πρώτο σερβίς να γίνει στις 13 Οκτωβρίου, ενώ μετά από 11 χρόνια θα διεξαχθεί και το Σούπερ Καπ, με την λίγκα να ανακοινώνει την διεξαγωγή του στις 24 Νοεμβρίου στη Ρόδο. Στο Σούπερ Καπ θα συμμετάσχει ο πρωταθλητής Ολυμπιακός και ο Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ ως κάτοχος του Λιγκ Καπ 2020-21.
Στις 13 ή 14 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του πρωταθλήματος της Volley League όπως αποφασίστηκε στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Σ.Α.Π. που έγινε την Δευτέρα 2 Αυγούστου. Επίσης, το πρώτο σερβίς για τη σεζόν 2021-22 θα γίνει στις 16 ή 23 Οκτωβρίου.
Σημαντικές αποφάσεις έλαβαν οι εκπρόσωποι των ΤΑΑ στη Γενική Συνέλευση των μελών της Ε.Σ.Α.Π. Παρόντες ήταν οι εκπρόσωππο και των οκτώ Τ.Α.Α. ενώ παρέμβαση έκανε διαδικτυακά και ο ΓΓΑ Γιώργος Μαυρωτάς. Μεταξύ άλλων αποφασίστηκε το νέο σύστημα διεξαγωγής πρωταθλήματος αλλά και η αναβίωσης του Σούπερ Καπ όπου εφέτος θα παίξουν ο Ολυμπιακός και ο Φοίνικας ΟΝΕΧ. Οι αποφάσεις:
Το μεσημέρι της Τετάρτης θα πραγματοποιηθεί το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Σ.Α.Π. με θέμα το επόμενο πρωτάθλημα της Volley League και μία από τις προτάσεις που θα συζητηθούν θα είναι η ενδεχόμενη χορήγηση wild card.
Με επιστολή της η Ε.Σ.Α.Π. ευχαρίστησε την Κ.Ε.Δ./Ε.Ο.ΠΕ. για το υψηλό επίπεδο διαιτησίας που υπήρξε κατά την διάρκεια του φάιναλ-4 του League Cup «Νίκος Σαμαράς».
Οι βραβεύσεις και οι απονομές είχαν την τιμητική τους στο φάιναλ-4 του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς που έγινε στη Βέροια
Την σύμπτυξη του αγωνιστικού προγράμματος κατά τέσσερις (4) ημερολογιακές ημέρες αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Σ.Α.Π. στο έκτακτο συμβούλιό της, προκειμένου να υπάρχουν οι ημερομηνίες για τη διεξαγωγή της τελικής φάσης του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» το διήμερο 17-18 Απριλίου.
Συνέντευξη του προέδρου της Ε.Σ.Α.Π. Παντελή Ταρνατόρου στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων και στον Παναγιώτη Κουμάνταρο για τη σημασία της απόφασης χρηματοδότησης των σωματείων με ποσοστό από τη φορολογία του «στοιχήματος»:
Δεν πιστεύουν στα μάτια τους και στα αφτιά τους οι παράγοντες των σωματείων της Volley League ανδρών αλλά και της διοργανώτριας ΕΣΑΠ.
Στην έγκαιρη ολοκλήρωση της αγωνιστικής σεζόν 2020-21 θα ρίξει το βάρος της η Ε.Σ.Α.Π. και στο έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε σήμερα συζητήθηκε ο προγραμματισμός των αγώνων που έχουν αναβληθεί και θέματα του υγειονομικού πρωτοκόλλου. Τονίστηκε απ΄ όλους πως προτεραιότητα όλων είναι η ολοκλήρωση του πρωταθλήματος Volley League και εφόσον υπάρξουν χρονικά περιθώρια ,να διεξαχθούν και οι άλλες δύο διοργανώσεις League Cup και Κύπελλο Ελλάδος. Σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό τα πάντα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί 18 Απριλίου.
Σελίδα 1 από 26

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ