1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-09-2013 20:45

«Ήταν απαραίτητη η απουσία του προέδρου»

Τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΟΠΕ εξέδωσαν ανακοίνωση - απάντηση στο σχόλιο του Κώστα Ασημακόπουλου στο gazzetta.gr.

Μεταξύ άλλων αναφέρουν πως «δεν λείπει η επικοινωνία μεταξύ των παραγόντων των ομάδων της Α1 γυναικών», πως «στόχος του συντάκτη είναι να χαλάσει την καλή εικόνα που είχαν οι κληρώσεις» και «διαβεβαιώνουν τους πάντες πως η ΕΟΠΕ δεν πρόκειται να σταματήσει την προσπάθεια της για να αλλάξει η εικόνα του αθλήματος», δικαιολογούν την απουσία του προέδρου της ΕΟΠΕ από τις κλήρωσεις των Εθνικών πρωταθλημάτων και αναρρωτιούνται «αν όλα γίνονται για να καλυφθούν άλλα προβλήματα που ενδεχομένως  στο υπόλοιπο ελληνικό βόλεϊ». Δημοσιεύουμε ατόφια την επιστολή της Εκτελεστικής χωρίς την υπογραφή του προέδρου Αχιλλέα Μαυρομάτη.

Τα συμπεράσματα δικά σας με μία μεγάλη συγγνώμη αν χαλάσαμε την... ωραία εικόνα των κληρώσεων. Μακάρι όλοι οι υπόλοιποι να είδαν κάτι που εμείς το χάσαμε. Το σίγουρο πάντως είναι πως εκτός από τη «μπάλα» και το «μέτρο» τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής έχουν χάσει και το χιούμορ τους.

 

 

 

 

Κύριε Ασημακόπουλε,

Παρακολουθούμε με έκπληξη τα τελευταία δημοσιεύματα σας που σκοπό έχουν να «χαλάσουν» την εικόνα της κλήρωσης των πρωταθλημάτων της ΕΟΠΕ.

Θέλοντας λοιπόν να επισημάνουμε τα αυτονόητα, εμείς τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής σας ενημερώνουμε ότι:

-Η Ομοσπονδία ικανοποίησε το αίτημα των περισσοτέρων σωματείων για πραγματοποίηση της κλήρωσης νωρίτερα από εκείνη που είχε προγραμματίσει, για αυτό η εκδήλωση ανακοινώθηκε και έγινε σε σύντομο διάστημα. Το αίτημα των σωματείων είχε να κάνει με τον έγκαιρο προγραμματισμό των μετακινήσεων τους προκειμένου να εξασφαλίσουν πιο φτηνά εισιτήρια.

-Παρά τα όσα γράφονται, οι κληρώσεις διεξήχθησαν χωρίς απρόοπτο ή οποιοδήποτε πρόβλημα στη διαδικασία και με το ύφος που επιβάλλει η κοινωνική και οικονομική συγκυρία. Στα πλάνα της Ομοσπονδίας είναι η πραγματοποίηση ξεχωριστής εκδήλωσης για την Α1 Γυναικών, εφόσον αυτό επιτραπεί από τις συνθήκες.

-Τα σωματεία είναι σε συνεχή επαφή με την Ομοσπονδία και δεν τους λείπει η επικοινωνία και η ενημέρωση για οποιοδήποτε θέμα τους απασχολεί όπως αναληθώς γράφεται. Η επικοινωνία και η συνεργασία αυτή θα συνεχιστεί για όλα τα θέματα, όπως π.χ άδειες γηπέδων, ώστε να διασφαλιστεί η ομαλή έναρξη των πρωταθλημάτων.

-Η απουσία του προέδρου της Ομοσπονδίας από την εκδήλωση, έγινε διότι ήταν απαραίτητη η παραμονή του περισσότερο απʼ ότι είχε αρχικά προγραμματιστεί στην Γενική Συνέλευση της ΟΔΒΕ και όχι σε μια οποιαδήποτε συνάντηση των διαιτητών προκειμένου να συμφωνηθούν όλα τα ζητήματα που αφορούν τη διαιτησία εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Και δυστυχώς είμαστε σίγουροι ότι αν βρισκόταν στην κλήρωση των πρωταθλημάτων, απουσιάζοντας από την ΓΣ της ΟΔΒΕ ή έχοντας αποχωρήσει πρόωρα απʼ αυτή, θα υπήρχαν ανάλογου ύφους δημοσιεύματα που θα κατηγορούσαν τον ίδιο και την Ομοσπονδία.

-Δεν γνωρίζουμε αν τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα έχουν ως σκοπό να καλύψουν προβλήματα που ενδεχομένως υπάρχουν στο υπόλοιπο ελληνικό βόλεϊ, ωστόσο γιʼ αυτό που μπορούμε να διαβεβαιώσουμε τους πάντες είναι ότι η ΕΟΠΕ δεν πρόκειται να σταματήσει την προσπάθεια της για να αλλάξει η εικόνα του αθλήματος.

Με τιμή

Γιάννης Στουραϊτης Αʼ Αντιπρόεδρος ΕΟΠΕ

Κωστής Ψαρουδάκης Βʼ Αντιπρόεδρος ΕΟΠΕ

Παναγιώτης Σιδέρης Γενικός Γραμματέας ΕΟΠΕ

Σοφία Πική Ειδ. Γραμματέας ΕΟΠΕ

Αθανάσιος Ρέρρας Ταμίας ΔΣ ΕΟΠΕ

 

Το σχόλιο: Το μπολ των κουραμπιέδων

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ