1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-07-2013 23:51

Μαυρικίδης: «Δεν πάει άλλο»

Ιδιαίτερα ενοχλημένος είναι ο πρόεδρος της ομοσπονδίας διαιτητών (ΟΔΒΕ) Σταύρος Μαυρικίδης από το γεγονός, ότι ενώ ο σχεδιασμός των πρωταθλημάτων τόσο της ΕΟΠΕ όσο και της ΕΣΑΠ έχει σχεδόν ολοκληρωθεί, δεν έχει γίνει καμία κουβέντα, καμία συνάντηση για θέματα διαιτησίας, ενώ η είδηση των περικοπών εκ μέρους της ΕΣΑΠ ξεχείλισε το ποτήρι.






«Προφανώς δεν μας θεωρούν φορέα του αθλήματος για να συζητήσουν μαζί μας τον τρόπο που θα διεξαχθούν τα πρωταθλήματα την νέα αγωνιστική περίοδο», είπε ο Μαυρικίδης και συνέχισε: «Κάναμε αρκετές υποχωρήσεις, δείξαμε την αγάπη μας για το άθλημα και τον σεβασμό μας στην ΕΟΠΕ, την ΕΣΑΠ,αλλά και σε όλο τον κόσμο του αθλήματος. Μάλλον, όμως, αυτό το εξέλαβαν ως αδυναμία. Έχουμε τρέξει χωρίς οδοιπορικά όλα τα περσινά τοπικά πρωταθλήματα και τα εθνικά από τις 15 Δεκεμβρίου 2012 είναι απλήρωτα. Τα τουρνουά ανόδου και οι τελικές φάσεις των αναπτυξιακών τρία χρόνια τώρα είναι απλήρωτα. Απλήρωτα είναι τα Κύπελλα και εδώ και τρία χρόνια τα τουρνουά μπιτς βόλεϊ και φυσικά υπάρχει και το χρέος των παλαιών οφειλών. Όμως ο κόμπος έφθασε στο χτένι. Ως εδώ ήταν. Δεν πάει άλλο. Κάτω από αυτές τις συνθήκες είναι αδύνατο να κατέβουμε να παίξουμε. Είπαμε, είμαστε εθελοντές όχι όμως πια χορηγοί. Δεν υπάρχουν πλέον συνάδελφοι που θα βάλουν χρήματα από τον οικογενειακό προϋπολογισμό τους για να γίνουν πρωταθλήματα. Καλούμε έστω και τώρα την ΕΟΠΕ αλλά και την ΕΣΑΠ σε διάλογο πριν φτάσουμε τον Οκτώβριο σε απρόβλεπτες και δυσάρεστες εξελίξεις».

3 σχόλια

  • Comment Link Θ.Β Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2013 07:33 posted by Θ.Β

    Μα αν δεν κάνουμε λάθος , οι διαιτητές πλουσιοι ως ειναι, έκαναν εξετάσεις στην Κατερίνη μετακινούμενοι , κάνουν επιμορφωτικό στην Καλαμάτα μετακινούμενοι και έχει ο θεός.
    Η ΟΔΒΕ έχει όργανα τα οποία ποτέ δεν συνεδριάζουν(Γ.Σ.) , καταστατικό που δεν εφαρμόζεται , μέλη Δ.Σ. που ....άστα να πάνε..
    Θεσμικό πλαίσιο υπάρχει πλήρες , υποχρέωση της ΟΔΒΕ να υπερασπιστεί με κάθε νόμιμο μέσο τους διαιτητές και την διαιτησία υπάρχει , λόγος για να χρησιμοποιηθούν όλα αυτά υπάρχει..Τι μένει; Δουλειά από πλευράς των μελών της ΟΔΒΕ και των διοικήσεων των ΣΥΔΠΕ και διάθεση των προέδρων τους να χάσουν μερικά από τα κεκτημένα τους διεκδικώντας για λογαριασμό των μελών τους.Μπορεί να γίνει αυτό; Μπορούν τα μέλη των διοικήσεων των ΣΥΔΠΕ και ιδιαίτερα των 3 μεγάλων να μπουν μπροστάρηδες στις διεκδικήσεις ;Μακάρι , αλλά δεν μπορούν και πάλι κάποιοι από αυτούς θα τηλεφωνούν στους διαιτητές να τους υπενθυμίζουν τις συνέπειες στην καριέρα τους εάν....Αστα ρε παιδιά ..Μπλέξαμε και από το πολύ σκύψιμο πάθαμε και οσφυοκαμψία...

  • Comment Link in Τρίτη, 16 Ιουλίου 2013 12:52 posted by in

    Κυριε Μαυρικιδη αν εχετε 'καρυδια' που λενε και στο χωριο μου παρτε μια αποφαση ωστε να μην πανε οι διαιτητες του μπις στα τελικα του masters που ειναι σε δυο εβδομαδες περιπου στο allu,ιδου η ροδος...ιδου και το πηδημα για να δουμε ποσο αγανακτισμενος και οργισμενος ειστε κ.προεδρε!

  • Comment Link ref Τρίτη, 16 Ιουλίου 2013 11:40 posted by ref

    Ειναι αργα για δακρυα κυρ Σταυρο...θα παιξετε και θα πειτε και ενα τραγουδι!ΥΓ.Θελεις την ταπεινη μου γνωμη μην κανετε το σεμιναριο της σαλας μπας και παρουνε το μηνυμα!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ