Εκτυπώστε τη σελίδα
16-09-2021 11:38

Οι βραβεύσεις στους κορυφαίους στην εκδήλωση της Ε.Σ.Α.Π.

Οι μεγάλοι πρωταγωνιστές του πρωταθλήματος 2020-21 και οι κορυφαίοι όπως αναδείχτηκαν από την ψηφοφορία των προπονητών τιμήθηκαν κατά την διάρκεια της κλήρωσης.


 

Αρχικά τιμήθηκαν οι Εθνικές ομάδες Γυναικών και Ανδρών για την παρουσία τους στις τελικές φάσεις των Ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων. Τα έπαθλα παρέλαβε από τον υφυπουργό αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Γιώργος Καραμπέτσος.

 

 

Βραβεύτηκαν οι ομάδες του Αστέρα Νίκαιας και του Πηγάσου Πολίχνης για την κατάκτηση των Πανελληνίων πρωταθλημάτων Κ18 και Κ21 αντίστοιχα. Από τον Αστέρα Νίκαιας τα έπαθλα για την κατάκτηση του Πανελληνίου πρωταθλήματος Κ18 παρέλαβαν ο MVP του πρωταθλήματος Αλέξανδρος Νανόπουλος και ο αρχηγός της ομάδας Δημήτρης Μακρής. Την απονομή έκανε ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΑΚΑ Κώστας Χαλιωρής.

 

Την απονομή στον πρωταθλητή Πήγασο Πολίχνης έκανε ο διευθύνων σύμβουλος της ΟΝΕΧ Πάνος Ξενοκώστας. Το έπαθλο παρέλαβε ο πρόεδρος του Πηγάσου Γιώργος Διονάς.

 

Βραβεύτηκαν οι δύο καλύτεροι διαιτητές της σεζόν Νώντας Γεροθόδωρος από τον πρόεδρο του ΣΕΠΠΕ Γιώργο Σαμαρά και ο Χαράλαμπος Παπαδογούλας από τον ΓΓΑ Γιώργο Μαυρωτά.

 

Τιμήθηκε ως καλύτερος προπονητής ο Δημήτρης Καζάζης του Ολυμπιακού. Την απονομή έκανε ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Γιώργος Καραμπέτσος.

 

Καλύτερος νέος αθλητής Κ21 ετών ο ακραίος Σπύρος Χανδρινός του ΑΟΝΣ Μίλων. Την απονομή έκανε ο πρόεδρος του ΤΑΑ Κηφισιάς Γιώργος Παπαδόπουλος.

 

Καλύτερο λίμπερο τιμήθηκε ο Δημήτρης Ζήσης του Ολυμπιακού. Την απονομή έκανε ο ΓΓ της ΕΣΑΠ Κώστας Παπασταθόπουλος.

 

Καλύτεροι κεντρικοί τιμήθηκαν ο Σέρβος Αλεξάντερ Οκολιτς του Ολυμπιακού (το έπαθλο παρέλαβε ο τιμ μάνατζερ του Ολυμπιακού Νίκος Μαντούβαλος) και ο Αντρέ Μπράουν με τη φανέλα του Φοίνικα ΟΝΕΧ ενώ για την σεζόν 2021-22 θα είναι στον ΠΑΟΚ. Την απονομή έκανε ο πρόεδρος του Φοίνικα ΟΝΕΧ Χρήστος Καφτηράνης.

 

Καλύτεροι ακραίοι τιμήθηκαν ο Σέρβος Νικολά Μιγιαήλοβιτς του Ολυμπιακού και ο Σλοβένος Ζίγκα Στερν του Φοίνικα ΟΝΕΧ που απουσίαζε στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Το έπαθλο στο Νικολά Μιγιαήλοβιτς έδωσε ο πρόεδρος του Φιλίππου Βέροιας Δημήτρης Πιτούλιας.

 

 

Για λογαριασμό του Στερν το παρέλαβε ο τιμ μάνατζερ του Φοίνικα ΟΝΕΧ Μανώλης Βαμβακούσης από τα χέρια του προέδρου του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού Τάκη Μαλακατέ.

 

Καλύτερος διαγώνιος τιμήθηκε ο Λετονός Χέρμανς Έγκλεσκαλνς του Ολυμπιακού. Το έπαθλο παρέλαβε ο τιμ μάνατζερ του Ολυμπιακού Νίκος Μαντούβαλος από το πρόεδρο του ΤΑΑ ΠΑΟΚ Κώστα Παϊσιάδη.

 

Καλύτερος πασαδόρος τιμήθηκε ο Δανός Αξέλ Γιάκομπσεν του Παναθηναϊκού. Την βράβευση έκανε στον σπουδαίο αθλητή ο πρόεδρος του ΟΦΗ Γιάννη Δανδάλης.

 

Ειδική διάκριση δόθηκε στο Γραφείο Τύπου του Φιλίππου Βέροιας και στον δημοσιογράφο Ηλία Παπαϊωάννου ο οποίος βραβεύτηκε από τον πρόεδρο του ΠΣΑΤ Γιάννη Θεοδωρακόπουλο.

 

Την τιμητική του είχε ο Σωτήρης Πανταλέων ο οποίος αποχώρησε από την ενεργό δράση και ανέλαβε τιμ μάνατζερ του Παναθηναϊκού και τιμήθηκε για την πολυετή προσφορά του στο ελληνικό βόλεϊ. Την βράβευση έκανε ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ και εκπρόσωπος του Ολυμπιακού Παντελής Ταρνατόρος.

 

 

Μάλιστα στο φινάλε της εκδήλωσης ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ έσβησε κεράκι κλείνοντας τα 58α γενέθλια του.