1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-06-2013 17:15

«Όλες οι ομάδες θα περάσουν από την προ-αδειοδότηση»

Ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος μίλησε στο volleyleague.gr για την επικύρωση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος 2012-13, για τη σημαντική απόφαση της προ-αδειοδότησης, το επικοινωνιακό λάθος της Ορεστιάδας και την πρώτη παρουσία της Παναχαϊκής και της ΑΕΚ.

«Το σημερινό συμβούλιο πήρε πολύ σημαντικές αποφάσεις και δεν έχει να κάνει με την επικύρωση της βαθμολογίας. Η ουσία είναι πως όλα τα ΤΑΑ αποφάσισαν να θέσουν τους όρους και τις προϋποθέσεις για την προ-αδειοδότηση και μέχρι 15 Ιουλίου πλέον θα ξέρουμε ποιες ομάδες θα είναι στην Α1. Ο Παναθηναϊκός σήμερα μπήκε στην διαδικασία προ-αδειοδότησης για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Όλα τα άλλα που ακούγονται ίσως λέγονται από κάποιους ανθρώπους που δεν γνωρίζουν. Όλες οι ομάδες θα περάσουν από την προ-αδειοδότηση».

Για την αντίδραση της Ορρστιάδας και για το εάν η ακριτική ομάδα μπορεί να ελπίζει σε συμμετοχή της στο νέο πρωτάθλημα της Volleyleague ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ είπε:

«Η Ορεστιάδα θεωρώ ότι διάλεξε λάθος τρόπο επικοινωνίας με την ΕΣΑΠ. Η ΕΣΑΠ είναι ένας ανοικτός οργανισμός. Θα μπορούσε κατ΄ αρχήν ένας εκπρόσωπος της Ορεστιάδας να είναι σήμερα εδώ στο Δ.Σ., να ακούσει τα θέματα και να μας τις απόψεις της. Το να είσαι μακριά και απλά να διαμορφώνεις άποψη από συγκεκριμένους ανθρώπους που ξέρουμε εμείς ποιοι είναι και τι τους λένε. Έτσι δεν μπορείς να διαμορφώσεις άποψη. Αυτό που έπρεπε να κάνουν είναι να επικοινωνήσουν με την ΕΣΑΠ, είτε τηλεφωνικώς, είτε εγγράφως, είτε να έρθει κάποιο μέλος του ΔΣ, είτε ο πρόεδρος και να συζητήσουν μαζί μας και να καταλάβει ακριβώς την λογική της απόφασης. Η Ορεστιάδα εφόσον διαβάσουν τους κανονισμούς θα μπορέσουν να δουν πως εφόσον υπάρξει πρόβλημα με κάποια ομάδα στο κομμάτι της προ-αδειοδότησης θα μπορέσει να μπει σε αυτή τη διαδικασία αρκεί να έχει τις προϋποθέσεις που θα θέσει η ΕΣΑΠ για όλες τις ομάδες. Και όχι μόνο η Ορεστιάδα... Πιθανόν να επιθυμούν και άλλες ομάδες της Α1. Αν λοιπόν διαβάσουν τους κανονισμούς της ΕΣΑΠ και της αμοιβόμενης Πετοσφαίρισης σε συνδυασμό και με τους κανονισμούς της ΕΟΠΕ που είναι η ομοσπονδία του αθλήματος θα δουν ότι η επιστολή που έστειλαν μέσω του Τύπου δεν είναι ακριβής. Επίσης με εξέπληξε το ύφος της επιστολής διότι γνωρίζω καλά τους παράγοντες της Ορεστιάδας. Όποτε γίνονται επαφές μέσω Τύπου μόνο παρεξηγήσεις γίνονται»

Ο Παντελής Ταρνατόρος αναφέρθηκε και για την πρώτη παρουσία της Παναχαϊκής και της ΑΕΚ:

«Χαιρετίζουμε και καλωσορίζουμε τους εκπροσώπους της Παναχαϊκής και της ΑΕΚ. Ακόμα δεν έχουν δικαίωμα ψήφου. Μέχρι τέλος του μήνα θα έχουν τακτοποιηθεί τα διαδικαστικά. Θα περάσουν και αυτές από τη διαδικασία προ-αδειοδότησης της ΕΣΑΠ και ελπίζουμε να έχουν τα εχέγγυα και τις προϋποθέσεις να συμμετέχουν οι ομάδες αυτές στην Α1. Είναι δύο μεγάλα ονόματα. Δύο ιστορικές ομάδες. Μιλήσαμε τους προέδρους. Έχουν την διάθεση κι ελπίζω να έχουν και τη δυνατότητα να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες της Α1 και να αγωνιστούν στο νέο πρωτάθλημα».

Media

Περισσότερα από την κατηγορία: « Nova... τριετίας ΕΣΑΠ: «Ασύληπτη τραγωδία» »

6 σχόλια

  • Comment Link AW32 Παρασκευή, 07 Ιουνίου 2013 11:08 posted by AW32

    Ό,τι να 'ναι λες.
    Μόνο ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟ κι ο Άρης έχουν διπλά ΑΦΜ.
    Όλως παρανόμως, αλλά εκεί δεν κουνιέται φύλλο...
    Ψάξου καλύτερα

  • Comment Link Γ.Χ. Παρασκευή, 07 Ιουνίου 2013 06:37 posted by Γ.Χ.

    αντε καλά, τι πίνεις και δε μας δίνεις; Φταίω εγώ που απαντάω σε άσχετους που δείχνουν με τα λεγόμενά τους την εμπάθεια και το κόμπλεξ τους απέναντι στον Ηρακλή.Οτι πεις μεγάλε, ο γιατρός μας είπε να σου λέμε ναι σε όλα.Ετσι είναι όπως τα λες.Καλημέρα και μη χειρότερα.

  • Comment Link borras borras Πέμπτη, 06 Ιουνίου 2013 19:18 posted by borras borras

    Ποιος Στοφορόπουλος το 1999; Ποιον μωρε φώναξαν να δώσει πίσω ΑΦΜ; Τι είναι αυτά που μας τσαμπουνάς εδώ; Το 2003 έκλεισαν το ΑΦΜ γιατί χρωστούσε και τότε το βρήκαν ως την ιδανική λύση για να κλείσουν μαζί και όλες τις ατασταλίες που είχαν κάνει. Μην επιμείνεις άλλο θα σου στείλω συμβόλαιο με το παλιό ΑΦΜ. Τίποτε άλλο θες;

  • Comment Link Γ. Χ. Πέμπτη, 06 Ιουνίου 2013 16:09 posted by Γ. Χ.

    Σε λαθος σχολιο εισαι μεγαλε. Κι οσο για το αφμ εισαι αδιαβαστος. Το εκλεισε ο Στοφοροπουλος το 1999 οταν η εφορια το ζητησε πισω οπως και απο ολους τους συλλογους. Οπως παντα την πατησε ο Ηρακλης αφου κανεις αλλος δεν το εδωσε πισω και απο τοτε το πανε δικατηκα και αναβολη στην αναβολη. Την αλλη φορα να διαβασεις καλυτερα, θελεις φροντιστηριο.

  • Comment Link borras borras Πέμπτη, 06 Ιουνίου 2013 15:14 posted by borras borras

    Γ.Χ. μάλλον μπερδεύεσαι η δεν γνωρίζεις τα γεγονοτα η μας κοροϊδεύεις. Ο Ηρακλής είχε ΑΦΜ και το 2003 το ΕΚΛΕΙΣΕ διότι ηδη χρωστούσαν σε αθλητες. Ποια διπλά ΑΦΜ μας λες; Ολα τα ΤΑΑ πήραν ΑΦΜ και τα διατηρούν ακόμα. Μόνο οι μάγκες στον Ηρακλή το έκλεισαν. Δεν τους ρωτας γιατί αντι να μας κανεις αναλυσεις για το πόσο έχει αδικηθεί ο Ηρακλής;

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ