Εκτυπώστε τη σελίδα
15-12-2020 15:10

Βόμβα της ΕΟΠΕ: Δεν έστειλε η ΓΓΑ την επιστολή στον ΕΟΔΥ, ζητάει παρέμβαση Αυγενάκη

Η διοίκηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης έδωσε στη δημοσιότητα επιστολή που απέστειλε σήμερα (15/12/2020) προς τον υφυπουργό αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη ζητώντας παρέμβαση για να προωθήσει προς τον ΕΟΔΥ το υγειονομικό πρωτόκολλο που έχει στείλει από 9/11/2020 για επανέναρξη του πρωταθλήματος Volley League γυναικών. Οπως αναφέρει η ΕΟΠΕ το πρωτόκολλο και η επιστολή εκείνη που το συνόδευε δεν έχει προωθεί «φωτογραφίζοντας» την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Διαβάστε την επιστολή:

 

Η επιστολή:

Αξιότιμε κ. Υπουργέ,

Σε συνέχεια της επιστολής μας της 9ης Δεκεμβρίου, όπου παραθέταμε αναλυτικά τους λόγους για τους οποίους ήταν απολύτως αναγκαία η άμεση επανέναρξη των δραστηριοτήτων της Volley League Ανδρών και Γυναικών, θα θέλαμε και πάλι να ευχαριστήσουμε εσάς προσωπικά και όλους όσοι συνέβαλαν στην επανέναρξη των προπονήσεων της Volley League Ανδρών.

Επανερχόμαστε, ωστόσο, για να αιτηθούμε –εκ νέου- την άμεση επανέναρξη προπονήσεων και για τη Volley League Γυναικών. Προς τούτο, επανακαταθέτουμε το αυστηρό υγειονομικό πρωτόκολλο με πρόβλεψη για τεστ ανίχνευσης του SARS-COV-2.

Υπενθυμίζουμε ότι από τις 09/11/2020 το είχαμε αποστείλει σε γνώση της Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής της ΓΓΑ, αναμένοντας να προωθηθεί στην Επιτροπή Αντιμετώπιση Εκτάκτων Συμβάντων Δημόσιας Υγείας από Λοιμογόνους Παράγοντες, κάτι που μάλλον δεν έχει συμβεί.

Επαναβεβαιώνουμε, παράλληλα, τη βούληση όλων των ομάδων της Volley League Γυναικών για την πλήρη εφαρμογή του.

Βέβαιοι για τη θετική σας ανταπόκριση, παρακαλούμε όπως μεριμνήσετε προσωπικά, προκειμένου να ικανοποιηθεί το δίκαιο αίτημά μας. Να δρομολογηθούν οι προσήκουσες διαδικασίες και με τη βοήθειά σας να δοθεί η άδεια προπονήσεων για τη Volley League Γυναικών, όπως συνέβη με τη Volley League Ανδρών.

Με εκτίμηση,

Γεώργιος Καραμπέτσος
Πρόεδρος Ε.Ο.ΠΕ.