1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-12-2020 20:03

Αν η απόφαση της καραντίνας είναι σωστή να αποζημιωθούν τώρα Volley League και ομαδικά σπορ

Την απόφαση της κυβέρνησης να κρατήσει σε οριζόντια καραντίνα τον ελληνικό αθλητισμό μέχρι τις 7 Ιανουαρίου 2021 ανακοίνωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας επιτείνοντας την ανασφάλεια και την απογοήτευση στις τάξεις των αθλητών, αθλητριών, προπονητών, συνεργατών αλλά και των παραγόντων των συλλόγων όλων των ομαδικών αθλημάτων.

Προφανώς η συνέχιση της καραντίνας έρχεται μετά από σχετική απόφαση του ΕΟΔΥ και της αρμόδιας επιτροπής των λοιμωξιολόγων που παρακολουθούν την πορεία της πανδημίας στην Ελλάδας.

Δεν έχουμε λόγο να αμφισβητήσουμε τις αποφάσεις των επιστημόνων που προφανώς κάνουν τις εισηγήσεις τους μετά από αναλύσεις των επιδημιολογικών δεδομένων και των αντοχών που υπάρχουν στο Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Αυτό όμως που θα πρέπει να κάνει η κυβέρνηση είναι να ενισχύσει οικονομικά του συλλόγους του επαγγελματικού πρωταθλήματος της Volley League αλλά και τα ημιεπαγγελματικά πρωταθλήματα όπως το βόλεϊ γυναικών, το πόλο, το χάντμπολ και τη football League.

Δεν υπάρχει τίποτα λιγότερο και τίποτε περισσότερο από την επιτακτική ανάγκη να ενισχυθούν οι σύλλογοι, οι αθλητές και οι αθλήτριες σε αναλογία των κατατεθειμένων συμβολαίων Ελλήνων και ξένων αθλητών καθώς και οι διοργανώτριες αρχές – ομοσπονδίες για να καλύψουν μέρος των απωλειών από τηλεοπτικά συμβόλαια, χορηγούς, δελτία, διεθνή τράνσφερ κλπ.

Διαβάστε όλο το σχόλιο στο sports3.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ