1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-01-2020 19:16

Κορυφαία λίμπερο του πρώτου μισού η Πένυ Ρόγκα

Το 2018 επέστρεψε στον αγαπημένο της Παναθηναϊκό στο restart που έκανε ο σύλλογος για να ηγηθεί στην επιστροφή του στη μεγάλη κατηγορία και στη διεκδίκηση τίτλων.

Ενάμιση χρόνο μετά το «τριφύλλι» επέστρεψε στη Volleyleague γυναικών και με αρχηγό την Πένυ Ρόγκα έχει εδραιωθεί στη τρίτη θέση της βαθμολογίας στο φινάλε του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος, με την έμπειρη λίμπερο να είναι το Α και το Ω σε άμυνα και υποδοχή.

Με 57% στην υποδοχή σε 203 προσπάθειες (115/203) και με σωτήριες επεμβάσεις στην άμυνα, η Πένυ Ρόγκα ψηφίστηκε από 6 προπονητές της Volleyleague γυναικών για την καλύτερη λίμπερο του Α' γύρου.

«Βάζουμε τις βάσεις για τη διεκδίκηση τίτλων»

Η Πένυ Ρόγκα δήλωσε στο volleyball.gr: «Η επάνοδος μας στην πρώτη κατηγορία έφερε και ένα πρωτάθλημα πολύ πιο ανταγωνιστικό σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές, με αρκετές ομάδες να ενισχύονται και να θέτουν υψηλότερους στόχους. Το αποτέλεσμα είναι το άθλημά μας να να ανεβαίνει επιπεδα και να παίζεται όμορφο βόλεϊ.

Για τον Παναθηναϊκό αυτή η χρονιά λειτουργεί σαν ένα σκαλοπάτι για να χτίσει γερές βάσεις για τις επόμενες χρονιές και να μπορέσει να διεκδικήσει ξανά τιτλους.Μπροστά μας έχουμε ένα αρκετα δύσκολο δεύτερο γυρο που πρέπει να παραμείνουμε ανταγωνιστικές και να κάνουμε μια σταθερή πορεία όμοια αυτής του πρώτου γύρου.
 
Παράλληλα στους αγώνες του πρωταθλήματος έρχονται να προσθεθούν και του Κυπέλλου, μια διοργάνωση που σαν Παναθηναϊκός θα θέλαμε να έχουμε μια καλύτερη πορεία σε σχέση με την περσινή. Όλα αυτά θα είναι δυνατόν να επιτευχθούν με σκληρή δουλειά και υγεία πάνω απ' όλα.

Αυτή θα είναι και η ευχή μου για το νέο έτος. Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους με υγεία και ότι άλλο επιθυμεί ο καθένας μας σε προσωπικό και συλλογικό επίπεδο. Το 2020 να είναι γεμάτο επιτυχίες για τον καθένα μας ξεχωριστά αλλά και για τον Παναθηναϊκό μας».

Οι ψήφοι των προπονητών

Πένυ Ρόγκα (Παναθηναϊκός ΑΟ) - 6 ψήφοι
Αρέτα Κονόμι (Ολυμπιακός ΣΦΠ) - 4 ψήφοι
Εβίτα Ξηντάρα (ΑΣΠ Θέτις) - 2 ψήφοι

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ