1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-01-2020 20:35

Συναγερμός στον Ηρακλή: Δεν υπάρχει... φως στο τούνελ, παλεύει ο Καλαϊτζίδης

Το 2020 δεν μπήκε με τους καλύτερους οιωνούς για το ανδρικό τμήμα βόλεϊ του Ηρακλή, με την διοίκηση του ΤΑΑ να αντιμετωπίζει πολλά οικονομικά προβλήματα που την οδηγεί σε αδιέξοδο.

Παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στο ξεκίνημα της σεζόν με τους διακανονισμούς των παικτών, ο Ηρακλής κατάφερε να πάρει άδεια από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Λίγους μήνες μετά όμως, ο σύλλογος φαίνεται ότι δεν μπορεί να αντεπεξέλθει στα έξοδα της φετινής σεζόν αλλά και την τήρηση των παλαιότερων οφειλών προς αθλητές που είχαν συμφωνηθεί.

Ο πρόεδρος του ΤΑΑ Μάκης Καλαϊτζίδης συνεχίζει να παλεύει με τεράστια χρέη που βαραίνουν τον Ηρακλή και κάθε μέρα ανακαλύπτει όλο και περισσότερα έξοδα, με την κατάσταση να έχει φθάσει πλέον στο απροχώρητο. Μάλιστα σύμφωνα με το bluearena.gr που έχει έγκυρη ενημέρωση για τις σκέψεις της διοίκησης αλλά και για τις εξελίξεις στο εσωτερικό του συλλόγου «Ο πρόεδρος του Τμήματος αναμένεται να συγκαλέσει ευρεία σύσκεψη «κυανόλευκων» – και όχι μόνο – φορέων στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας, προκειμένου να ενημερώσει άπαντες αναλυτικά για την τραγική οικονομική κατάσταση, την οποία καλείται να διαχειριστεί και να υπερβεί ο βολεϊκός Ημίθεος». Διαβάστε όλο το άρθρο: ΕΔΩ

Ο Σακόγλου διαγώνιος

Να σημειωθεί πως ο Γιώργος Τζιουμάκας αποχώρησε και τη θέση του διαγωνίου θα πάρει ο Χάρης Σακόγλου. Σκέψη για μεταγραφή δε μπορεί να γίνει καθώς λόγω των χρεών υπάρχει σχετική απαγόρευση.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ