1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
01-10-2019 20:45

Ο Ηρακλής αποσύρεται λόγω Χριστοφιδέλη, Γκιρτζίκη

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στο ΤΑΑ Ηρακλής Πετοσφαίριση καθώς μετά τη λήξη της 24ωρης προθεσμίας που είχε δώσει από χθες το μεσημέρι ο πρόεδρος του ΤΑΑ Μάκης Καλαϊτζίδης σε Κώστα Χριστοφιδέλη και Κώστα Γκιρτζίκη να δεχτούν την πρόταση διακανονισμού των οικονομικών διαφορών τους υπήρξε απόφαση αποχώρησης από το πρωτάθλημα της Volley League.

Μάλιστα σύμφωνα με ανθρώπους του Ηρακλή στάλθηκε επιστολή αποχώρησης από το πρωτάθλημα και στην διοργανώτρια του πρωταθλήματος ΕΣΑΠ. Αυτό δεν αποκλείεται να είναι κίνηση τακτικής. Σε κάθε περίπτωση όλα θα ξεκθαρίσουν το επόμενο 48ωρο καθώς ο Ηρακλής όπως και τα υπόλοιπα ΤΑΑ θα πρέπει να καταθέσουν φάκελο αδειοδότησης στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού που συνεδριάζει την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου.

Εάν ο Ηρακλής δεν καταθέσει φάκελο αυτομάτως δεν θα πάρει άδεια για το πρωτάθλημα.

Το ίδιο ισχύει και για την ΑΕΚ η οποία επίσης βρίσκεται σε πλήρη αδράνεια και αδιέξοδο με τους πιστωτές της από το παρελθόν. Βέβαια οι δύο περιπτώσεις δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους καθώς η οικονομκή διαφορά του Ηρακλή με τον Χριστοφιδέλη και τον Γκιρτζίκη είναι μερικές χιλιάδες Ευρώ, ενώ η ΑΕΚ έχει εγκλωβιστεί με οφειλές εκατοντάδων χιλιάδων Ευρώ.

Η κατάσταση περιπλέκεται ακόμα περισσότερο στον Ηρακλή καθώς από σήμερα το μεσημέρι μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο πρόεδρος του ΤΑΑ Ηρακλής Μάκης Καλαϊτζίδης ο οποίος τις τελευταίες ημέρες έχει σηκώσει μεγάλη πίεση όχι μόνο με τις υποθέσεις των διακανονισμών αλλά και με σειρά θεμάτων που αφορούν τη νέα ομάδα της σεζόν 2019-20 αλλά και την πίεση που του ασκούν τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ για να μην υποκύψει σε άλλες υποχωρήσεις με τους αθλητές ακόμα και αν χρειαστεί να αποχωρήσει η ομάδα από το πρωτάθλημα. Για την ώρα προέχει η υγεία του προέδρου του ΤΑΑ Ηρακλής και μετά ακολουθούν τα υπόλοιπα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ