Εκτυπώστε τη σελίδα
13-04-2019 18:35

Βασιλειάδης, Συναδινός στο περίπτερο της ΕΣΑΠ μαζί ΠΑΟΚ, Ηρακλή και Κηφισιά

Αθλητές των ομάδων της Volley League, βολεϊμπολίστες και βολεϊμπολίστριες από όλες τις εθνικές και τοπικές κατηγορίες, προπονητές, παράγοντες,

διαιτητές, δημοσιογράφοι αλλά και η αθλητική ηγεσία με τον υφυπουργό αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδης και τον ΓΓΑ Τζούλιο Συναδινό βρεθηκαν στο περίπτερο της ΕΣΑΠ στην Διεθνή Εκθεση SPORTEXPO στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης. 


Από το πρωί της Τετάρτης οπότε και η έκθεση άνοιξε τις πύλες της εκατοντάδες παιδιά από σχολεία της Θεσσαλονίκης και της Βορείου Ελλάδας, αθλητές και παράγοντες επισκέπτονται την έκθεση. Το περίπτερο της ΕΣΑΠ βρίσκεται στο κτίριο 17,  περίπτερο  42, ενώ κοντά βρίσκεται και το περίπτερο της ΕΟΠΕ.

Ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος, ο γενικός γραμματέας της ΕΠΕΣΘ Γιώργος Διονάς, το μέλος του ΤΑΑ ΠΑΟΚ Κώστας Παϊσιάδης, ο πρόεδρος του ΤΑΑ Εθνικός Αντώνης Τελόπουλος και το μέλος του ΤΑΑ Ηρακλής Μάκης Καλαϊτζίδης.

Η υπεύθυνη επικοινωνίας της ΕΣΑΠ Εφη Μπούρα και ο υπεύθυνος μάρκετινγκ της ΕΣΑΠ Βασίλης Παπαγεωργίου ξεναγούν τους επισκέπτες στον κόσμο του επαγγελματικού βόλεϊ και δίνουν ραντεβού μαζί τους στους ημιτελικούς και τελικούς του πρωταθλήματος.Οι βολεϊμπολίστες του ΠΑΟΚ Θανάσης Τερζής και Γιάννης Τακουρίδης επισκέφθηκαν το περίπτερο της ΕΣΑΠ και συνομίλησαν με τους επισκέπτες. Μάλιστα παραχώρησαν και δηλώσεις στην ΕΡΑ Σπορ αλλά και στο Δελτα TV με τον Αντώνη Τελόπουλο να εκτελεί χρέη δημοσιογράφου.

 

Oι παίκτες του ΠΑΟΚ μαζί με τον Αχιλλέα Τζήκα, τον Γιώργο Βασιλειάδη και τον Παντελή Ταρνατόρο.

 

 

O πρόεδρος της Κηφισιάς Γιώργος Παπαδόπουλος μαζί με αντιπροσωπεία της ομάδας του που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για τους αγώνες της ημιτελικής φάσης των πλέι οφ με τον ΠΑΟΚ βρέθηκαν στο περίπτερο της ΕΣΑΠ στην ΔΕΘ και φωτογραφήθηκαν μαζί με το κύπελλο του πρωταθλήματος.

 

 

Ξεχώρισε επίσης η επίσκεψη του αντιπροέδρου της ΕΟΕ Στέλιου Αγγελούδη μαζί με το νομικό Χρήστο Γρόλλιο οι οποίοι φωτογραφήθηκαν μαζί με την Εφη Μπούρα και τον Βασίλη Παπαγεωργίου.

 

Ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος μαζί με τον γενικό γραμματέα της ΕΠΕΣΘ Γιώργο Διονά επισκέφθηκαν το περίπτερο της ΕΟΠΕ.Ιδιαίτερη δυναμική στην επισκεψιμότητα της SPORTEXPO προσδίδει ο Διεθνής Μαραθώνιος «Μέγας Αλέξανδρος» ο οποίος θα γίνει την Κυριακή μετά τη λήξη της έκθεσης, από τον αθλητικό σύλλογο, «ΜΕΑΣ ΤΡΙΤΩΝΑ» σε συνέργεια με τη ΔΕΘ- HELEXPO.

helx1.jpgtarn-paok.jpghlex2.jpghlex24.jpgtarnatoros-dionas.jpgta-dio-pai-telo-mak.jpghlex3.jpgsyn-tarn-vas-pai.jpgsyn-tarn-vas-pai2.jpg