1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-03-2019 01:49

Η νίκη του Τερβαπόρτι επί του Φιλίποφ και ο πύραυλος του εορτάζοντα Βουλκίδη

Η βραδιά του All Star Game 2019 ξεκίνησε με τον διαγωνισμό των πασαδόρων όπου διαγωνίστηκαν ο Θάνος Μαρούλης, ο Ντίμα Φιλίποφ, ο Εμι Τερβαπόρτι, ο Αξέλ Γιάκομπσεν ενώ συμμετείχε και ο προπονητής της ομάδας των Ελλήνων και παλιός πασαδόρος Δημήτρης Ανδρεόπουλος!

tervaporti

Στον τελικό πέρασαν ο Φιλίποφ και ο Τερβαπόρτι με τον Φινλανδό να κερδίζει στα σημεία τον δεθνή πασαδόρο και να κατακτά το τρόπαιο της ατομικής διάκρισης. Την βράβευση έκανε ο Γενικός Γραμματέας της ΕΣΑΠ Αντώνης Τελόπουλος.

 

 

 

 

 

 

«Εμφύλιος» Ζουπάνι με Σμιτ

smittΣτον διαγωνισμό πρώτου χρόνου έγινε μεγάλη με την συμμετοχή του Νίκου Ζουπάνι, του Ντίας Ντε Σόουζα Εβάντρο, του Αλεξάνταρ Οκολιτς και του Γκάβιν Σμιτ. Μετά από βαθμολογία της επιτροπής στον τελικό πέρασαν οι δύο… ομόσταυλοι Ζουπάνι και Σμιτ με τον Καναδό να κάνει το καλύτερο κάρφωμα και να κερδίζει δίκαια τον τίτλο του καλύτερου καρφώματος. Στην επιτροπή συμμετείχαν ο Hλίας Λάππας, ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος, ο Ράτκο Παβλίσεβιτς και ο Περιφειριακός σύμβουλος Μάκης Δαδάος.

 

 

 

 

 

 

Ο εορτάζων Βουλκίδης έριξε πύραυλο 115,4χλμ

voulkidis

Μεγάλη μάχη με την συμμετοχή και του κοινού που απόλαυσε τον διαγωνισμό, είχαμε στο ταχύτερο σερβίς. Τη μεγάλη έκπληξη έκανε ο Θεόδωρος Βουλκίδης του Φοίνικα Σύρου που δικαίωσε τις προσδοκίες των συριανών καθώς το σερβίς του έπιασε 115,4 χιλιόμετρα και πήρε τον τίτλο εν μέσω αποθέωσης. Ετσι ανήμερα της ονομαστικής του εορτής ο Βουλκίδης κατέκτησε τον τίτλου του All Star Striker. Την απονομή έκανε ο Βασίλης Ράπτης. Ο Βουλκίδης ήταν καλύτερος για 1,9 χιλιόμετρα από το σερβίς του Νιλς Κλαπβάικ που μετρήθηκε στα 113,5 χιλιόμετρα και πήρε την δεύτερη θέση. Καλές επιδόσεις είχαν ακόμα ο Μαγκαλάες Γκλαντστόουν (113,5χλμ), Ραφαήλ Κουμεντάκης (110,6χλμ), ο Σμιτ (108χλμ) και ο Εβάντρο (107χλμ).

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ