Εκτυπώστε τη σελίδα
13-03-2019 17:34

«Ο ΠΑΣΑΠ φέρνει το βόλεϊ στο προσκήνιο»

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΑΠ, Παναγιώτης Πελεκούδας δεν μπόρεσε να παρεβρεθεί στη συνέντευξη Τύπου του All Star Game λόγω αγωνιστικών υποχρεώσεων με τον Παναθηναϊκό, όμως μέσω βιντεοσκοπημένου μηνύματος αναφέρθηκε στη μεγάλη γιορτή του βόλεϊ στο νησί της Σύρου.
«Από κοινού με την ΕΣΑΠ και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου συνεργαστήκαμε για να παρουσιάσουμε κάτι ωραίο και ξεχωριστό για το άθλημα μας. Ο ΠΑΣΑΠ σχεδιάζει μια σειρά πρωτοβουλιών με σκοπό να έρθει το άθλημα μας στο προσκήνιο. Ευχαριστούμε τον Γιώργο Λεονταρίτη και την Περιφέρεια καθώς και τον πρόεδρο της ΕΣΑΠ Παντελή Ταρνατόρο».

Ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος και ο Θεοδωρής Βουλκίδης είπαν: «Είμαστε ενθουσιασμένοι για τη συμμετοχή μας στην διοργάνωση αλλά και για την πρωτοβουλία του ΠΑΣΑΠ στην συνδιοργάνωση. Θα είναι ένα ευχάριστο διάλειμμα και θα μας βοηθήσει να χαλαρώσουμε και να διασκεδάσουμε μαζί με τον κόσμο. Ευχαριστούμε την Περιφερεια Νοτίου Αιγαίου που είναι δίπλα στο βόλεϊ. Είναι όλα έτοιμα και περιμένουμε τον κόσμο να απολαύσουμε μαζί αυτή την γιορτή».

Ο διαγώνιος του Ολυμπιακού Νίκος Ζουπάνι δήλωσε: «Είμαι χαρούμενος που θα λάβω μέρος στο All Star. Eλπίζω ο κόσμος να γεμίσει το γήπεδο και να ευχαριστηθούμε μία γιορτή για το άθλημα».