1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-02-2019 15:31

Ο Βίκος ένωσε τους αιωνίους αντιπάλους

 Μπορεί στο γήπεδο οι ομάδες τους να είναι «αιώνιοι» αντίπαλοι αλλά στο περίπτερο της Βίκος Α.Ε. στην Horeca οι αθλητές του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ έγιναν μία... ομάδα.

 

Βολεϊμπολίστες των ομάδων της Volley League Πάμε Στοίχημa επισκέφθηκαν το περίπτερο της «ΒΙΚΟΣ Α.Ε.» στην μεγάλη διεθνή έκθεση HORECA, για την τροφοδοσία και τον εξοπλισμό των Ξενοδοχείων και των χώρων Μαζικής Εστίασης, στο Μetropolitan Expo.

Αντίπαλοι στο φιλέ, αλλά «συμπαίκτες» στο περίπτερο του χορηγού. Αθλητές ομάδων της Volley League ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του χορηγού Βίκος Α.Ε., που για μια ακόμα χρονιά υποστηρίζει το πρωτάθλημα της Volley League καθώς και τον επιτυχημένο θεσμό του MVP Βίκος Cola .

H έκθεση διοργανώνεται κάθε χρόνο και δεκάδες χιλιάδες επαγγελματίες επισκέπτες από ξενοδοχεία, τουριστικά καταλύματα, εστιατόρια, καφετέριες και συναφείς χώρους Ξενοδοχίας και Εστίασης από κάθε γωνιά της Ελλάδας, πλημμυρίζουν τους διαδρόμους της έκθεσης αναζητώντας όλες τις νέες και καινοτόμες λύσεις της προμηθευτικής αγοράς, για να εκσυγχρονίσουν, να εξοπλίσουν ή να ανακαινίσουν τις επιχειρήσεις τους.  Η HORECA αποτελεί σήμερα το κορυφαίο εμπορικό και κοινωνικό φόρουμ για την τουριστική βιομηχανία στην Ελλάδα, την Κύπρο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Χάρη στη συμμετοχή των μεγαλύτερων και σημαντικότερων επιχειρήσεων της προμηθευτικής αγοράς μεταξύ των οποίων και η  «ΒΙΚΟΣ Α.Ε» αλλά και τη στήριξη όλων των θεσμικών φορέων του κλάδου, η HORECA έχει καταξιωθεί ως μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις του είδους της διεθνώς.

Οι αθλητές της Volley League είχαν την ευκαιρία στο περίπτερο της εταιρίας, να φωτογραφηθούν με φίλους του βόλεϊ, και να γευτούν τα φυσικά μεταλλικά αναψυκτικά «Βίκος».

Ειδικότερα στο περίπτερο της «BIΚΟΣ Α.Ε.» παραβρέθηκαν οι αθλητές Νίκος Σμαραγδής, Γιώργος Παπαλεξίου (ΟΣΦΠ),Γιώργος Τζουμάκας (ΑΕΚ), Παναγιώτης Πελεκούδας, Αλέξανδρος Ράπτης, Γιώργος Πεντίδης (ΠΑΟ)

Την ευθύνη του συντονισμού της δράσης είχε το τμήμα Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων και Marketing της ΕΣΑΠ.

Την ΕΣΑΠ στο εκθεσιακό περίπτερο εκπροσώπησαν τα στελέχη της ΕΣΑΠ Βασίλης Παπαγεωργίου, Υπ. Marketing και Έφη Μπούρα Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων, ενώ τους αθλητές υποδέχθηκε  ο κ. Αντώνης Χατζηγεωργίου Media & Communication Manager της «ΒΙΚΟΣ Α.Ε».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ