1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-10-2018 18:39

Ο Αλέξανδρος Ράπτης έγραψε ιστορία ως MVP Βίκος Cola της 2ης αγωνιστικής!

Ο 18χρονος ακραίος του Παναθηναϊκού Αλέξανδρος Ράπτης έσπασε όλα τα κοντέρ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ήταν το πρόσωπο του αγώνα με τον άσσο που σημείωσε στο 12-11 του 5ου σετ και δε μέτρησε και έγραψε ιστορία καθώς στο ντεμπούτο του αναδείχτηκε MVP Bίκος Cola και έγινε ο πρώτος αθλητής ηττημένης ομάδας σε μία αγωνιστική που κατακτά τον τίτλο του πολυτιμότερου αθλητή στην 20χρονη ιστορία του θεσμού στo πρωτάθλημα Volley League!


O Aλέξανδρος Ράπτης είχε τα καλύτερα ποσοστά από οποιοδήποτε άλλο παίκτη του γηπέδου και όλης της αγωνιστικής. Στο ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα Volley League κόντρα στον Ολυμπιακό σημείωσε 21 πόντους. Έκανε 31 επιθετικές προσπάθειες, τελείωσε τις 18, έκανε δύο λάθη και δέχτηκε 1 μπλοκ. Επίσης σημείωσε 2 πόντους από μπλοκ και 1 άσσο, ενώ σε 25 υποδοχές που έλαβε είχε ποσοστό αποτελεσματικότητας 64% και 12% άριστες.

Υπενθυμίζεται πως ήταν ο αθλητής που σέρβιρε στο 12-11 του 5ου σετ στην φάση που απο διαιτητικό λάθος δε μέτρησε για την ομάδα του. Υπενθυμίζεται πως και οι δύο σύλλογοι μετά το τέλος του αγώνα εξέδωσαν ανακοίνωση για επανάληψη του αγώνα από το 13-11 του 5ου σετ αλλά κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται από τους κανονισμούς. Επίσης είναι η πρώτη φορά στην 20χρονη ιστορία του θεσμού των MVP που αναδεικνύεται ΜVP από ομάδα που έχει ηττηθεί και που σε άλλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα συμβαίνει συχνά.

Είναι η 60η φορά στην 20χρονη ιστορία του θεσμού που παίκτης του Παναθηναϊκού Α.Ο. αναδεικνύεται MVP αγωνιστικής.

Ο Αλέξανδρος Ράπτης γεννήθηκε στην Πάτρα στις 16 Φεβρουαρίου 2000. Εχει ύψος 1.98 και τη σεζόν 2018-19 αγωνίζονταν στην Ολυμπιάδα Πατρών, ενώ κλήθηκε και στην Εθνική ανδρών από τον ομοσπονδιακό και προπονητή του στον Παναθηναϊκό Δημήτρη Ανδρεόπουλο.


Η DREAM TEAM 2HΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ VOLLEY LEAGUE 2018-19

MVP ΒΙKOΣ COLA: Αλέξανδρος Ράπτης (Ακραίος - Παναθηναϊκός Α.Ο.)

Πασαδόρος: Κώστας Προύσαλης (Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015)

Διαγώνιος: Γκάβιν Σμιτ (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.)

Ακραίοι: Κριστιάνο Ολιβέιρα (Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκός), Ανέστης Δαλακούρας (Μ.Γ.Σ.Α.Ε.Κομοτηνή)

Λίμπερο: Δημήτρης Κωνσταντινίδης (Π.Α.Ο.Κ.)

Κεντρικοί: Μαγκαλάες Γκλαντσόουν (Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκός), Γιώργος Πετρέας (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.)

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ