1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-07-2018 17:47

Οταν η Volley League συνάντησε την Serie A

Γεύση για το πως διοργανώνεται το ιταλικό πρωτάθλημα πίσω από τις κουίντες πήρε η αντιπροσωπεία της ΕΣΑΠ που βρέθηκε στο volley mercato στην Μπολόνια. Πρόκειται για την ετήσια εκδήλωση του ιταλικού επαγγελματικού βόλεϊ που γίνεται παρουσίαση και ανταλλαγή απόψεων και ιδεών μεταξύ όλων των επαγγελματικών φορέων που εμπλέκονται με το άθλημα. Εφέτος φιλοξενήθηκε και η Ενωση Ευρωπαϊκών Λιγκών μεταξύ αυτών και η ΕΣΑΠ.


Της αντιπροσωπείας της ΕΣΑΠ ηγήθηκε ο πρόεδρος του Δ.Σ. Παντελής Ταρνατόρος. Τον συνόδευσαν η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων Έφη Μπούρα και ο υπεύθυνος του εμπορικού τμήματος Βασίλη Παπαγεωργίου, ενώ εκ μέρους των ΤΑΑ βρέθηκε ο μάνατζερ του ΤΑΑ Ολυμπιακός Νίκος Μαντούβαλος.

Η ελληνική αντιπροσωπεία αποκόμισε μοναδικές εμπειρίες, γνώσεις και σημαντικές επαφές με παράγοντες του ιταλικού και ευρωπαϊκού επαγγελματικού βολεϊ που συμμετείχαν στις εργασίες του volley mercato που έγινε στη Μπολόνια της Ιταλίας.

Επίσης παρουσίασαν στην κοινότητα του ιταλικού και ευρωπαϊκού βόλεϊ για τις προσπάθειες που κάνει η ΕΣΑΠ και οι υπόλοιποι φορείς του ελληνικού βόλεϊ για αναβάθμιση του πρωταθλήματος Volley League.

Η αντιπροσωπεια της ΕΣΑΠ συμμετείχε στην ημερίδα παρουσίασης των ευρωπαϊκών λιγκών VLA, όπου ο Παντελής Ταρνατόρος είναι μέλος του Δ.Σ. και συμμετείχε σε όλες τις ημερίδες όπου παρουσιάστηκαν και αναπτύχθηκαν με ενδελεχείς παρουσιάσεις. Εγιναν ειδικές θεματικές που αφορούσαν στη διάδραση των φιλάθλων του βόλεϊ και των σωματείων (fan engagement), θέματα μάρκετινγκ, ενώ κορυφαίες ιταλικές εαιρείες έκαναν παρουσίαση στατιστικών δεδομένων.

Πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις των στελεχών της ΕΣΑΠ με τα αντίστοιχα στελέχη της ιταλικής λίγκας και έγινε ανταλλαγή απόψεων και τεχνογνωσίας.

Ακόμα πραγματοποίηθηκε συνάντηση με τους συνεργάτες της data project ενώ έγινε και η συνεδρίαση του Δ.Σ. της V.L.A. όπου η Ελλάδα εκπροσωπήθηκε απο τον πρόεδρο της ΕΣΑΠ Παντελή Ταρνατόρο.

Με την ταυτόχρονη παρουσία των κορυφαίων σωματείων που συγκροτούν το ιταλικό πρωτάθλημα αναπτύχθηκαν στενοί δεσμοί και αποκτήθηκε απ΄ευθείας επικοινωνία με κορυφαίους παράγοντες, αθλητές και προπονητές μέσα από την κοινή παρακολούθηση workshops.

Παράλληλα έγινε και η παρουσίαση του ιταλικού πρωταθλήματος που δικαίως θεωρείται ένα από τα πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα του παγκοσμίου βόλεϊ.
Οι εργασίες του volley mercato έγιναν στο νεοσύστατο θεματικό εμπορικό κέντρο φαγητού "Fico" στη Μπολόνια.
Η αντιπροσωπεία της ΕΣΑΠ προσκάλεσε τα μέλη του Δ.Σ. της V.L.A. αλλά και της ιταλικής Λιγκας να παραβρεθούν στην κλήρωση του πρωταθλήματος Volley League τον Σεπτέμβριο στην Αθήνα οπότε θα πραγματοποιηθεί και η επόμενη συνεδρίαση της V.L.A.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ