1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
15-04-2013 15:15

«Ιδανικό φινάλε στο πρωτάθλημα»

Την ευχή για ένα ωραίο φινάλε, αντάξιο της φήμης των δύο φιναλίστ του τελικού, αλλά και των προσπαθειών που έκαναν, όχι μόνο ο Ολυμπιακός και ο Παμβοχαϊκός, αλλά όλες οι ομάδες που αγωνίστηκαν στο πρωτάθλημα της Volleyleague ΟΠΑΠ 2012-13 έκανε ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ, Παντελής Ταρνατόρος.

«Φτάσαμε λίγες ώρες πριν από τους τελικούς και εκ μέρους της ΕΣΑΠ όλα είναι έτοιμα για να έχουμε ένα δυνατό και εντυπωσιακό φινάλε αντάξιο της ιστορίας του Ολυμπιακού και του Παμβοχαϊκού. Εύχομαι στους αθλητές, στους προπονητές, στους παράγοντες των δύο συλλόγων αλλά και στους διαιτητές να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους και καλώ τους φίλους του βόλεϊ να παρακολουθήσουν τους αγώνες στου Ρέντη και στο Βραχάτι. Οφείλω να συγχαρώ και όλες τις ομάδες που ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους ή αγωνίζονται ακόμα για τις θέσεις 5-6 και 10-11 για τις μεγάλες προσπάθειες που έχουν καταβάλει ώστε η εφετινή σεζόν να έχει ομαλή ροή και σωστή λειτουργία. Μετά το τέλος των τελικών θα κάνουμε το ταμείο μας. Για την ώρα εύχομαι να δούμε ωραίους και συναρπαστικούς τελικούς που μάλιστα για πρώτη φορά θα εφαρμοστεί το διαιτητικό βίντεο. Χαιρετίζω το ανανεωμένο volleyleague.gr που θα αποτελέσει βασικό μέσο προβολής του επαγγελματικού βόλεϊ. Είναι υποχρέωση της ΕΣΑΠ να προχωράει σε αναβάθμιση των υπηρεσιών της. Είναι υποχρεώση της ΕΣΑΠ να έχουμε ένα ιδανικό φινάλε στο πρωτάθλημα. Θα κάνουμε ακόμα πολλά. Με την παρουσία της NOVA, την υπερσύχρονη παραγωγή της και την άριστη δημοσιογραφική τηλεοπτική κάλυψη και φυσικά την υποστήριξη του ΟΠΑΠ είμαστε βέβαιοι για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα που θα φέρουν και το ιδανικό φινάλε του πρωταθλήματος».

Σχετικά άρθρα

  • Ευχαριστήριες ανακοινώσεις Ε.Ο.ΠE. και ΕΣΑΠ σε Αυγενάκη για τη συμβολή του στα μέτρα στήριξης
    Ευχαριστήριες ανακοινώσεις προς στον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, για τον καθοριστικό ρόλο που έπαιξε, ώστε να συμπεριληφθούν τα αιτήματα των σωματείων του βόλεϊ για τους αθλητές αλλα και του υπαλληλικού προσωπικού των Ομοσπονδίών και των επαγγελματικών ενώσεων, στα ευεργετικά μέτρα στήριξης που ανακοίνωσε το Υπουργείο Οικονομικών, εξαιτίας της πανδημίας του κορονοιού, εξέδωσαν διαδοχικά η Ε.Ο.ΠE. και η ΕΣΑΠ.
  • Σε ρυθμούς κλήρωσης η Volley League ανδρών
    Αντίστροφα μετράει για το πρώτο σερβίς της χρονιάς η Volleylegue, καθώς σε λίγες ώρες (18:30), στο ξενοδοχείο Coral (Λεωφόρο Ποσειδώνος 35 στο Παλαιό Φάληρο) ,η ΕΣΑΠ θα πραγματοποιήσει την φετινή κλήρωση του πρωταθλήματος ανδρών που είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 2 Νοεμβρίου.
  • Ε.Ε.Α.: Ο Ηρακλής δεν κατέθεσε φάκελο και η Α.Ε.Κ. συνεχίζει να «πουλάει τρέλα»
    Το volleynews.gr βρίσκεται έξω από τα γραφεία της Επιτροπής επαγγελματικού αθλητισμού και σας ενημερώνει για την εξέταση των φακέλων των ομάδων των Τ.Α.Α., που θα αγωνιστούν στη Volley League 2019-20.
  • Γενικός αρχηγός στον Μίλωνα ο Μάριος Γκιούρδας
    Τον θρύλο του ελληνικού βολεϊ και μάνατζερ της εθνικής ανδρών, Μαριο Γκιούρδα, ανακοίνωσε ως νέο γενικό αρχηγό της ανδρικής ομάδας (ανέβηκε στην Α2),  η διοίκηση του Μίλωνα . Να σημειωθεί ότι ο Γκιούρδας είχε αγωνιστεί στον σύλλογο της Ν. Σμύρνης, την τριετία 2010-13, στο φινάλε της καριέρας του.
  • ΕΟΠΕ και ΕΣΑΠ στη Sportexpo 2019 με βόλεϊ, μπιτς βόλεϊ και video check
    Τις πύλες της το πρωί της Τετάρτης (10/4) άνοιξε στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης η Sportexpo, η 4η Διεθνής Έκθεση Αθλητισμού.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ