1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-08-2017 19:05

Η συντεχνιακή περικοπή του 25%

ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΛΕΜΟΝΙΔΗ

Με μια γρήγορη έρευνα που κάναμε για την περικοπή του 25% των επιχορηγήσεων των νεοφώτιστων ομάδων στην Α1 ανδρών, είναι πασιφανές ότι πρόκειται για μια συντεχνιακή απόφαση των 10 "παλιών" της παρέας και στην αφετηρία οι νεοφώτιστοι μπαίνουν με ντεσαβαντάζ.

Την απόφαση πάντως την ήξεραν εξ αρχής και η Κύζικος και ο Ηρακλής Χαλκίδας και μάλλον είχαν στο μυαλό τους να την ανατρέψουν, αλλά δεν τα κατάφεραν για πολλούς και διάφορους λόγους.

Η απόφαση πάρθηκε για να μην έρχονται ομάδες-κομήτες, όπως ο Μίλων και η ΜΕΝΤ, να παίρνουν τα λεφτά και να εξαφανίζονται, αλλά είναι πέρα για πέρα άδικη και συντεχνιακή, με στόχο να γίνει η ΕΣΑΠ ένα κλειστό κλαμπ 10 μόνιμων συλλόγων.

Οι περικοπές γίνονται για να εξοφληθεί παλιό χρέος προς το ΟΑΚΑ, το οποίο όμως δεν προκάλεσαν οι νεοφώτιστοι, αλλά οι 7-8 μόνιμοι από τους 10 σταθερές ομάδες της ΕΣΑΠ και θέλουν να το φορτώσουν στις πλάτες άλλων, που δεν είχαν σχέση.

Το μόνο καλό που προέκυψε είναι ότι άλλαξε η απόφαση και θα περικόπτεται το 25% από την ομάδα που θα προβιβάζεται και θα πέφτει την ίδια χρονιά και μόνο 10% από τη νεοφώτιστη ομάδα που θα παραμένει.

Το σωστό και δίκαιο όμως είναι ΟΛΕΣ οι ομάδες πρέπει να ξεκινούν από την ίδια οικονομική αφετηρία, όταν πρόκειται για λεφτά που προέρχονται από χορηγίες ή από την τηλεόραση.

ΥΓ: Επειδή έγινε πολύ κουβέντα γιατί δεν κλήθηκε στην εθνική παίδων ο αρχηγός του Ολυμπιακού Μπαρμπούνης, ο Νίκος Ζαλμάς μας είπε ευθαρσώς ότι οι άλλοι ακραίοι ήταν καλύτεροι, αφού πρώτα μας απαρίθμησε διάφορα προβλήματα. Διαφωνήσαμε πάντως, όσον αφορά στην ανάδειξη του MVPστο φαιναλ φορ της Αλεξανδρούπολης, που ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ να είναι από την νικήτρια ομάδα, ακόμη κι αν στη δεύτερη ή την τρίτη ομάδα παίζει ο Λεόν για παράδειγμα και κερδίζει 80 πόντους σε κάθε ματς.

 

ΠΗΓΗ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

2 σχόλια

  • Comment Link love volleyball Τρίτη, 08 Αυγούστου 2017 16:32 posted by love volleyball

    Μπραβο-μπράβο και εγώ αν ήμουν προπονητής του συγκεκριμένου παίχτη και κολλητός του ομοσπονδιακού τα ίδια θα έλεγα........(χωρίς να μειώνει κανείς το παιδάκι που τα πήγε μια χαρά στο πανελλήνιο!!!!)!αυτά ομως δεν τα έλεγε κανείς σας πέρσι που πρώτος σκόρερ του πανελληνίου ήταν ο μπαρμπούνης, αλλά πήρε άλλος το mvp γιατί ο ολυμπιακός τερμάτισε δεύτερος μετα από το τελικο 3-2...αλλά ξεχασα η πάτρα δεν ήταν εκεί, γιατί την ειχε αποκλείσει άλλη μια φορά πάλι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!!!!!!!!!

  • Comment Link Σταύρος Γεράνιος Δευτέρα, 07 Αυγούστου 2017 12:33 posted by Σταύρος Γεράνιος

    Ο όρος MVP είναι αγγλικό ακρωνύμιο, ψάχνοντας για τον ορισμό εδώ http://dictionary.cambridge.org/dictionary/english/mvp είναι ένα βραβείο που δίνεται στα σπορ στον πολυτιμότερο παίκτη για το άθλημα, το τουρνουά ή τον αγώνα και από όποια από τις 3 περιπτώσεις το δούμε ο Ράπτης είναι ο MVP

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ