1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
18-07-2017 22:27

Άδεια σε Φοίνικα και Κηφισιά

Μετά από τον Ολυμπιακό, τον ΠΑΟΚ και τον Παμβοχαϊκό, άδεια να συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Volley League πήραν σήμερα και ο Φοίνικας Σύρου με την Κηφισιά. Η τρίτη και τελευταία συνεδρίαση της Επιτροπής Αδειοδότησης είναι προγραμματισμένη για την Δευτέρα 24 Ιουλίου.
Αναλυτικά: Η Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΣΑΠ συνεδρίασε απόψε (Τρίτη 18/7/2017) και εξέτασε δύο ακόμα φακέλους ΤΑΑ ενόψει της έναρξης της αγωνιστικής περιόδου 2017-18.

Πρόκειται για τους φακέλους του ΤΑΑ ΑΟ Φοίνικα Σύρου και του ΑΟΠ Κηφισιάς.

Μετά από ενδελεχή έλεγχο η Επιτροπή Αδειοδότησης έδωσε άδεια συμμετοχής και στα δύο ΤΑΑ.

Η τρίτη και τελευταία συνεδρίαση της Επιτροπής Αδειοδότησης είναι προγραμματισμένη για την Δευτέρα 24 Ιουλίου (ώρα 17.00) οπότε και θα εξεταστούν οι υπόλοιποι πέντε φάκελοι των ΤΑΑ που προέρχονται από την αγωνιστική περίοδο 2016-17.

Η Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΣΑΠ αποτελείται από τους Χρήστο Ηλιάδη, Βασίλη Μηνούδη και Λευτέρη Κογκαλίδη.

1 σχόλιο

  • Comment Link Θύρα 69 Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2017 20:34 posted by Θύρα 69

    Η αδειοδότηση τους μάρανε κάποιους! Εδώ κοντεύει να βγει ο Ιούλιος και υπάρχει σύλλογος δεν έχει κάνει ακόμη Γ.συνέλευση για εκλογή νέου ΤΑΑ. Παράλληλα διαρρέουν στον τύπο μεταγραφικές κινήσεις! Είναι σύννομα όλα αυτά; Μπορεί να διαχειρίζονται άτομα που έχει τελειώσει η θητεία τους τόσο σοβαρά θέματα; Πως μπορεί και δέχεται η ΕΣΑΠ έγγραφα για αδειοδότηση από μη εκλεγμένα από Γ.συνέλευση μέλη;Ελεγκτικοί μηχανισμοί υπάρχουν; Θα λειτουργήσει πότε σωστά κάτι σ' αυτή τη χώρα; Μάλλον βολεύει σε αρκετούς αυτό το μπάχαλο!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ