1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
18-02-2017 12:13

Συνάντηση Μηνούδη με Ταρνατόρο

Συνάντηση μεταξύ του Προέδρου του ΠΑΣΑΠ Β.Μηνούδη και του Προέδρου της ΕΣΑΠ Π. Ταρνατόρου πραγματοποιήθηκε, με πρωτοβουλία του πρώτου την Τετάρτη 15.2.2017, προκειμένου να συζητηθούν ζητήματα που αφορούν στους δύο Φορείς και στις σχέσεις αθλητών – σωματείων.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ζητηθήκαν μεταξύ άλλων, το μέλλον της αμειβόμενης πετοσφαίρισης, ο νέος αθλητικός νόμος, η λειτουργία της Επιτροπής Αδειοδότησης, λειτουργικά θέματα, εργασιακά θέματα αθλητών, όπως και ο τρόπος συνεργασίας των δύο Φορέων σε δράσεις κοινού ενδιαφέροντος.
Ο Πρόεδρος της ΕΣΑΠ άκουσε με κατανόηση τα ζητήματα που έθεσε ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΑΠ και δεσμεύτηκε για την επίλυσή τους.
Η πλευρά των αθλητών δεσμεύθηκε να βοηθήσει ώστε το προιόν να γίνει πιο ανταγωνιστικό και πιο εμπορικό με σκοπό να προσελκύσει χορηγούς τα επόμενα χρόνια.

Οι εκπρόσωποι και των δύο Φορέων δήλωσαν ευχαριστημένοι με τη μέχρι τώρα λειτουργία της Επιτροπής Αδειοδότησης και δεσμεύτηκαν για την στήριξη του έργου της.
Επίσης αποφασίσθηκε, με γνώμονα την προστάσια του αθλήματος από τη μάστιγα της εποχής, η κοινή δράση σε θέματα πρόληψης της χειραγώγησης αποτελεσμάτων με πρωτοβουλίες σε επτά βασικούς άξονες: α) Φερεγγυότητα ομάδων β) Ενημέρωση αθλητών-προπονητών-παραγόντων γ) Αναζήτηση εναλλακτικού μοντέλου διεξαγωγής του πρωταθλήματος δ) Συνεργασία με τις Αρχές ε) Βοήθεια – Αντιμετώπιση εθισμού στον τζόγο στ) Υιοθέτηση του Κώδικα Δεοντολογίας του #PROtectIntegrity για όλους τους εμπλεκόμενους με το πρωτάθλημα της VolleyLeague και ζ) Ανάλογη τροποποίηση των Κανονισμών του Πρωταθλήματος.

Τέλος, συμφωνήθηκε η επανάληψη της συνάντησης σε σύντομο χρονικό διάστημα, προκειμένου να οριστικοποιηθούν οι κοινές αυτές δράσεις.

1 σχόλιο

  • Comment Link volleyroad Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου 2017 12:20 posted by volleyroad

    Εδώ ο κόσμος καίγεται...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ