1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-01-2017 21:27

Για το πρώτο βήμα στο Τσανάκαλε ο Ολυμπιακός

Η προετοιμασία της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού, ολοκληρώθηκε επί Τουρκικού εδάφους για το πρώτο παιχνίδι της φάσης των «16» του CEV Challenge Cup με αντίπαλο την Τσανάκαλε, που θα διεξαχθεί την Τρίτη (24/1/2016) στις 16:00.
Η απογευματινή προπόνηση στο «Anafartalar Spor» όπου θα πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση, ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα υπό τις οδηγίες του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς ο οποίος υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητριών του.

Ο Ολυμπιακός που εξασφάλισε την πρόκριση στη φάση των «16» μετά τις δυο διαδοχικές νίκες με 3-0 σετ κόντρα στη C.S.M. Βουκουρέστι, θέλει να συνεχίσει την ευρωπαϊκή του παρουσία, ξεπερνώντας και το εμπόδιο της Τσανάκαλε για να βρεθεί στους «8» της διοργάνωσης και ενώ ο επαναληπτικός στο Ρέντη θα διεξαχθεί στις 7 Φεβρουαρίου.

Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Κατερίνα Γιώτα, Άνα Λαζάρεβιτς, Ναντζέγια Μαλασάι, Τζίνα Λαμπρούση, Κωνσταντίνα Βλαχάκη, Αρέτα Κονόμη, Ζένια Τσίμα, Ειρήνη Κοκκινάκη, Στέλλα Χριστοδούλου, Σάσκια Χίπε, Αρετή Τέζα, Μελίνα Εμμανουηλίδου.

Κοβάτσεβιτς: «Να φύγουμε με την νίκη»

«Είμαστε έτοιμοι για το πρώτο παιχνίδι με την Τσανάκαλε. Η ομάδα μας έχει δείξει ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση και περιμένουμε το πρώτο παιχνίδι με τον αντίπαλό μας, όπου στόχος μας είναι να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις στα ευρωπαϊκά παιχνίδια και θέλουμε να φύγουμε από εδώ με την νίκη».

Χίππε: «Συγκέντρωση και ενέργεια»

«Πρώτα από όλα είμαστε ενθουσιασμένες που συνεχίζουμε την ευρωπαϊκή μας πορεία. Στα δυο πρώτα παιχνίδια παίξαμε πολύ αλλά αυτό το έχουμε αφήσει πίσω μας. Τώρα πρέπει να αντιμετωπίσουμε τον επόμενο αντίπαλο μας. Είναι σημαντικό να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένες στο πρώτο παιχνίδι για το οποίο έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα. Πρέπει να έχουμε πολύ ενέργεια και να αγωνιστούμε για τη νίκη ούτως ώστε να αυξήσουμε τις πιθανότητες πρόκρισης η οποία όπως και να έχει θα κριθεί στην έδρα μας. Σίγουρα είναι θετικό ότι έχουμε προκριθεί με δυο νίκες, γεγονός που τόνωσε την ψυχολογία μας, αλλά τώρα ξεκινάμε από το μηδέν την προσπάθειά μας».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ