1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
18-12-2016 22:06

Ταρνατόρος: «Το βόλεϊ γυρίζει σελίδα»

O πρόεδροςτης ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος χαιρέτησε τη νίκη του συνδυασμού του Γιώργου Καραμπέτσου στις εκλογές της ΕΟΠΕ σημειώνονας ότι το βόλεϊ «γυρίσε σελίδα» και ότι η ΕΣΑΠ θα είναι στο πλευρό της ΕΟΠΕ.

Αναλυτικα:

«Τα σωματεία που ανήκουν στη δύναμη της ΕΟΠΕ έδωσαν ξεκάθαρη εντολή στη νέα διοίκηση. Το βόλεϊ γυρίζει σελίδα με την εκλογή του Γιώργου Καραμπέτσου. Ευχόμαστε καλή επιτυχια στον Γιώργο Καραμπέτσο και στους παράγοντες που εκλέχθηκαν για να συγκροτήσουν το νέο Δ.Σ. Ελπίζουμε και προσδοκούμε η νέα διοίκηση της ομοσπονδίας να καταφέρει να βρει τις λύσεις στα προβλήματα και να δώσει κατευθύνσεις για τις μεγάλες προκλήσεις που έρχονται. Η ΕΣΑΠ θα είναι στο πλευρό της νέας διοίκησης της ΕΟΠΕ και των συνεργατών της. Αναμένουμε την συγκρότηση σε Σώμα του νέου Δ.Σ. και θα ανταποκριθούμε άμεσα στο κάλεσμα του νέου πρέδρου της ΕΟΠΕ για συνάντηση και συνεργασία ώστε να συζητήσουμε τα θέματα που απασχολούν την επαγγελματική πετοσφαίριση. Η ΕΣΑΠ ήταν και θα είναι κοντά στην ΕΟΠΕ για ένα καλύτερο μέλλον, για ανταγωνιστικά Εθνικά πρωταθλήματα, πετυχημένες Εθνικές ομάδες και αναθμισμένες υποδομές, κυρίως στο ανδρικό βόλεϊ το οποίο και προτίστως υπηρετούμε».

1 σχόλιο

  • Comment Link KAKOS Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου 2016 21:42 posted by KAKOS

    Άσε ρε Ταρνατόρε
    Εσύ στήριζες με νύχια και με δόντια τον Ψαρουδάκη, ώσπου σου τράβηξε το αυτί ο Ολυμπιακός.
    Σα δεν ντρέπεσαι.
    Ετοιμάσου έρχεται η σειρά σου

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ