1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-11-2016 16:08

Πρεμιέρα για την Volley League TV

Με μοναδικό σκοπό την προβολή του αγαπημένου μας αθλήματος, η ΕΣΑΠ δημιούργησε το δικό της κανάλι στο Youtube VOLLEY LEAGUE TV. Το VOLLEY LEAGUE TV θα παρουσιάζει κυρίως συνεντεύξεις από τα αστέρια της σάλας και του ΒeachVolley, pre-game δηλώσεις πριν από τα μεγάλα ντέρμπι, διαγωνισμούς, σχόλια και άλλα δρώμενα της Volley League «Πάμε Στοίχημα».
Με αφορμή και το αυριανό ντέρμπι μεταξύ του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ, η σημερινή εκπομπή που θα προβληθεί αργότερα το απόγευμα θα έχει καλεσμένους τον πασαδόρο του Ολυμπιακού Ντίμα Φιλίποφ, τον κεντρικό του ΠΑΟΚ Ανδρέα Ανδρεάδη, καθώς και τον διαγώνιο του δικεφάλου και πρώην ερυθρολεύκου Χάρη Σακόγλου.

Η ανακοίνωση της ΕΣΑΠ:

Το τμήμα Επικοινωνίας, το τμήμα Μarketing και το Γραφείο Τύπου της ΕΣΑΠ στην προσπάθειά τους να προβάλουν το βόλει και τους πρωταγωνιστές του πρωταθλήματος Volley League «Πάμε Στοίχημα», ξεκινούν το δικό τους youtube Channel που θα ονομάζεται VOLLEY LEAGUE TV.

Το VOLLEY LEAGUE TV θα παρουσιάζει κυρίως συνεντεύξεις από τα αστέρια της σάλας και του ΒeachVolley, pre-game δηλώσεις πριν από τα μεγάλα ντέρμπι, διαγωνισμούς, σχόλια και άλλα δρώμενα της Volley League «Πάμε Στοίχημα».

Με την υποστήριξη της ΙΝΑ ΤV- Broadcast Services και με τη συμβολή των αθλητών, των τεχνικών τιμ των ομάδων, των χορηγών, των παραγόντων αλλά και όλων όσων αγαπούν το βόλεϊ, το youtube Channel της Volley League έχει στόχο να αφήσει το δικό του διαδικτυακό αποτύπωμα.

Eνόψει του μεγάλου ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής μεταξύ του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ το Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016 στις 18.00 στο γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» στο Ρέντη, θα προβληθεί σήμερα η πρώτη διαδικτυακή εκπομπή του VOLLEY LEAGUE TV. Καλεσμένοι του δημοσιογράφου Κώστα Ασημακόπουλου θα είναι ο πασαδόρος του Ολυμπιακού Ντίμα Φιλίπποφ, ο κεντρικός του ΠΑΟΚ Ανδρέας Ανδρεάδης και ο διαγώνιος του ΠΑΟΚ και πρώην του Ολυμπιακού Χάρης Σακόγλου.

Επισκεφτείτε το κανάλι μας

Mείνετε συντονισμένοι!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ