1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
14-03-2013 23:21

Αποφάσεις του Δ.Σ. της ΕΣΑΠ

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η 94η συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΣΑΠ. Στη συνεδρίαση έγινε ενημέρωση των μελών του Δ.Σ. από τα τμήματα μάρκετινγκ, δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας για τις πρωτοβουλίες που έχουν ληφθεί από τις αρχές του έτους και τέθηκαν οι στόχοι μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου:

 

*Παρουσιάστηκαν τα χορηγικά προγράμματα των προωθητικών ενεργειών για την προβολή του πρωταθλήματος της Volleyleague ΟΠΑΠ.

*Έγινε ανάλυση και ενημέρωση στα μέλη του ΔΣ των επαφών της ΕΣΑΠ με την ηγεσία του ΟΠΑΠ Α.Ε. και την πορεία των διαπραγματεύσεων για την ανανέωση της χορηγίας με τον ΟΠΑΠ Α.Ε.

*Παρουσιάστηκε το προσχέδιο της νέας ιστοσελίδας της Volleyleague ΟΠΑΠ.

*Έγινε ο οργανωτικός και αγωνιστικός απολογισμός του 2ου League Cup όπου όλα τα μέλη εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για την επιτυχία της διοργάνωσης και συμφωνήθηκε να γίνουν τα δέοντα ώστε την περίοδο 2013-04 η διοργάνωση να συνδυαστεί με αγώνες μίνι βόλεϊ και αγώνων βετεράνων.

*Σε συνεργασία με τη NOVA αποφασίστηκε να καθιερωθεί το «video referee» για πρώτη φορά και στους τελικούς τηλεοπτικούς αγώνες των πλέι οφ του πρωταθλήματος Volleyleague ΟΠΑΠ.

*Ο νομικός σύμβουλος Χρήστος Ηλιάδης έκανε ανάλυση των νομικών δεδομένων για την προσφυγή του Γ.Σ.Ηρακλής στο ΑΣΕΑΔ σχετικά με τον μηδενισμό του και αποφασίστηκε να μην γίνει καμία αλλαγή ή καθυστέρηση για οποιοδήποτε λόγο μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και να τηρηθούν αυστηρά τα χρονοδιαγράμματα της προκήρυξης. Δεν αποφασίστηκαν αλλαγές στην προκήρυξη σχετικά με τον αριθμό των ομάδων που θα υποβιβαστούν.

*Απερρίφθη το αίτημα του Παναθηναϊκού και του ΠΑΣΑΠ για έναρξη των αγώνων της 21ης αγωνιστικής την ίδια ώρα και μέρα.

*Δόθηκαν νέες αυστηρές οδηγίες στους υπευθύνους των ομάδων και στους παρατηρητές των αγώνων για τήρηση των συμφωνηθέντων δεσμεύσεων με τους χορηγούς (τοποθέτηση πινακίδων στη σωστή θέση στους αγωνιστικούς χώρους, ηχητικά διαφημιστικά σποτ στο γήπεδο κλπ) και συμφωνήθηκε να τηρούνται αυστηρά οι διατάξεις της προκήρυξης διαφορετικά θα ενεργοποιούνται οι ρήτρες ποινών.

*Συζητήθηκαν οι λεπτομέρειες του καρτολίνο και συμφωνήθηκε να γίνει συνάντηση με το προεδρείο της ΕΟΠΕ ώστε να αποφασιστούν από κοινού οι τελικές διατάξεις για να τεθούν προς έγκριση στην Γ.Σ. της ομοσπονδίας πετοσφαίρισης.

*Έγινε παρουσίαση του νέου τρόπου λειτουργίας του αθλητικού δικαστή και της ΕΕΟΔΑΠ. Την Παρασκευή στις 10.00 θα γίνει συνάντηση με τα μέλη της ΕΕΟΔΑΠ για να τακτοποιηθούν οικονομικά και λειτουργικά ζητήματα ενώ η ΕΣΑΠ δεσμεύτηκε (αν και δεν είναι στις υποχρεώσεις της) να συμμετάσχει στο πρόγραμμα αποπληρωμής των εξόδων λειτουργίας από παλαιότερες συνεδριάσεις.

Πηγή: volleyleague.gr

Σχετικά άρθρα

  • Ευχαριστήριες ανακοινώσεις Ε.Ο.ΠE. και ΕΣΑΠ σε Αυγενάκη για τη συμβολή του στα μέτρα στήριξης
    Ευχαριστήριες ανακοινώσεις προς στον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, για τον καθοριστικό ρόλο που έπαιξε, ώστε να συμπεριληφθούν τα αιτήματα των σωματείων του βόλεϊ για τους αθλητές αλλα και του υπαλληλικού προσωπικού των Ομοσπονδίών και των επαγγελματικών ενώσεων, στα ευεργετικά μέτρα στήριξης που ανακοίνωσε το Υπουργείο Οικονομικών, εξαιτίας της πανδημίας του κορονοιού, εξέδωσαν διαδοχικά η Ε.Ο.ΠE. και η ΕΣΑΠ.
  • Σε ρυθμούς κλήρωσης η Volley League ανδρών
    Αντίστροφα μετράει για το πρώτο σερβίς της χρονιάς η Volleylegue, καθώς σε λίγες ώρες (18:30), στο ξενοδοχείο Coral (Λεωφόρο Ποσειδώνος 35 στο Παλαιό Φάληρο) ,η ΕΣΑΠ θα πραγματοποιήσει την φετινή κλήρωση του πρωταθλήματος ανδρών που είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 2 Νοεμβρίου.
  • Ε.Ε.Α.: Ο Ηρακλής δεν κατέθεσε φάκελο και η Α.Ε.Κ. συνεχίζει να «πουλάει τρέλα»
    Το volleynews.gr βρίσκεται έξω από τα γραφεία της Επιτροπής επαγγελματικού αθλητισμού και σας ενημερώνει για την εξέταση των φακέλων των ομάδων των Τ.Α.Α., που θα αγωνιστούν στη Volley League 2019-20.
  • ΕΟΠΕ και ΕΣΑΠ στη Sportexpo 2019 με βόλεϊ, μπιτς βόλεϊ και video check
    Τις πύλες της το πρωί της Τετάρτης (10/4) άνοιξε στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης η Sportexpo, η 4η Διεθνής Έκθεση Αθλητισμού.
  • Με έγγραφη σύσταση γλύτωσε ο Ηρακλής
    Στα μαλακά έπεσε ο Ηρακλής καθώς η αθλητική δικαστής της ΕΣΑΠ, επέβαλλε στον Ηρακλή έγγραφη σύσταση, αφού έκρινε ως μεμονωμένου και μικρής σημασία,ς τα όσα έγραψε ο Κομισάριος στο φύλλο αγώνα με την ΑΕΚ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ