1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-05-2016 16:23

Συνέντευξη Τύπου για τα 25 χρόνια επαγγελματικού βόλεϊ

Οι τρεις μεγάλοι φορείς του αθλήματος μας (ΕΣΑΠ, ΠΑΣΑΠ, ΕΟΠΕ) με αφορμή την συμπλήρωση 25 χρόνων από την καθιέρωση της επαγγελματικής πετοσφαίρισης, προσκαλούν τους εκπροσώπους του Τύπου σε συνέντευξη Τύπου που θα γίνει την Παρασκευή 26 Μαΐου 2016 και ώρα 13.00 στο ξενοδοχείο Νew Hotel  (Φιλελλήνων 16 -Σύνταγμα) με θέμα: «25 χρόνια επαγγελματικό βόλεϊ».

Θα γίνει ανάλυση του νέου θεσμικού πλαισίου που προέκυψε μετά την τριμερή συμφωνία ΕΣΑΠ, ΠΑΣΑΠ και ΕΟΠΕ για την επαγγελματική πετοσφαίριση.

Μεταξύ άλλων θα παρουσιαστούν τα νέα δεδομένα που προκύπτουν από το νέο σύστημα αδειοδότησης των ΤΑΑ, τη μετατροπή τους σε Α.Ε., τις σχέσεις των ΤΑΑ με τους αθλητές μετά από 25 χρόνια συνεργασίας, τους διακανονισμούς παλαιών οφειλών, αλλά και τις προκλήσεις - ευκαιρίες για ανάπτυξη και αναβάθμιση της επαγγελματικής πετοσφαίρισης σε συνεργασία των τριών βασικών φορέων του αθλήματος.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ