1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
18-05-2016 19:38

Στις 6 Ιουνίου οι εκλογές της ΕΣΑΠ

Στις 6 Ιουνίου αποφασίστηκε να γίνουν οι εκλογες της ΕΣΑΠ η 122η συνεδρίαση που έγινε με την παρουσία των εκπροσώπων της Κύζικου Νέας Περάμου και του Ηρακλή Χαλκίδας. Την ίδια στιγμή οι εκπρόσωποι ενημερώθηκαν πως επίκειται μετατροπή των ΤΑΑ σε ανώνυμες εταιρείες ενω συγκροτήθηκε και μια νέα αγωνιστική επιτροπή. Στη συνεδρίαση απουσίασαν εκπρόσωποι της διαιτησίας και Τύπου.

Αναλυτικά

* Επικυρώθηκε η βαθμολογία του πρωταθλήματος Volley League «Πάμε Στοίχημα» 2015-16.

* Συζητήθηκε το θέμα της συμμετοχής των ομάδων στα κύπελλα Ευρώπης με τη θεσμοθέτηση ειδικού bonus για τις ομάδες που εξασφαλίζουν το δικαίωμα συμμετοχής στα κύπελλα Ευρώπης και που τελικά δηλώνουν συμμετοχή. Δεν θα λαμβάνουν bonus οι ομάδες που δεν θα αγωνίζονται στα κύπελλα Ευρώπης.

* Συγκροτήθηκε Νέα Αγωνιστική Επιτροπή συμβουλευτικού και υποστηρικτικού χαρακτήρα προς την ΕΣΑΠ η οποία απαρτίζεται από τους:
Πρόεδρος - Εκπρόσωπος ΕΣΑΠ: Αντώνης Τελόπουλος. 
Μέλη: Σάκης Μουστακίδης, Δημήτρης Ανδρεόπουλος, Σπύρος Γκολίτσης, Βασίλης Περιστέρης

* Έγινε απολογισμός της απελθούσας Επιτροπής Πρωταθλήματος ΕΣΑΠ

* Συζητηθήκαν θέματα για της προκήρυξης για το πρωτάθλημα 2016-17.

* Αναλύθηκε το νέο πλαίσιο Αδειοδότησης και Διακανονισμού των χρεών.

* Έγινε ενημέρωση στους εκπροσώπους των σωματείων πως επίκειται μετατροπή των ΤΑΑ σε Ανώνυμες Εταιρείες ενόψει του νέου αθλητικού νόμου.

* Προκηρύχθηκε εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της ΕΣΑΠ για τις 6 Ιουνίου 2016.

* Στη συνεδρίαση παραβρέθηκαν ως νέα μέλη οι εκπρόσωποι των σωματείων που πήραν την άνοδο από την Α2 ανδρών. Την Κύζικο Νέας Περάμου εκπροσώπησε η Έρη Ζώρη και τον Ηρακλή Χαλκίδας ο Γιάννης Καρκαλής.

Συμμετείχαν στη συνεδρίαση οι Παντελής Ταρνατόρος (πρόεδρος - εκπρόσωπος Ολυμπιακού), Αχιλλέας Τζίκας (ΠΑΟΚ), Κώστας Γκουμούτσιος (Παμβοχαϊκός), Δημήτρης Κάσσαρης (Παναθηναϊκός), Θεόδωρος Δεληγιαννάκης (ΑΟΠ Κηφισιάς), Κώστας Παπασταθόπουλος (Παναχαϊκή Πετοσφαίριση 2013), Βασίλης Γκιζάνης (Ορεστιάδα), Αντώνης Τελόπουλος (Εθνικός Αλεξανδρούπολης), Πρόδρομος Καλαϊτζίδης (Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015), Έρη Ζώρη (Κύζικος Νέας Περάμου), Γιάννης Καρκαλής (Ηρακλής Χαλκίδας) και ο Νομικός Σύμβουλος της ΕΣΑΠ Χρήστος Ηλιάδης.

1 σχόλιο

  • Comment Link παο13 Πέμπτη, 19 Μαΐου 2016 11:29 posted by παο13

    παλι εκτος ευρωπης μου αρεσει που λεγατε περυσι οτι θα δηλωνατε την ομαδα στην ευρωπη

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ