1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-04-2016 11:50

Να...συλληφθούν

ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΛΕΜΟΝΙΔΗ

Απίστευτο κι όμως ελληνικό και μάλιστα βολεϊκό. Και οι τέσσερις ημιτελικοί ανδρών-γυναικών γίνονται την ίδια μέρα και στην ίδια περιοχή, την Αττική, στην Κυψέλη, στο Ρέντη, στην Κηφισιά. Να συλληφθούν από την αθλητική αστυνομία οι υπεύθυνοι της ΕΟΠΕ και της ΕΣΑΠ. Αμέσως... Και οι ημιτελικοί γυναικών χωρίς τηλεοπτική κάλυψη.

 

Μερίδιο ευθύνης  έχει  και η ΝΟVA, που δεν έβαλε βέτο(το απαίτησε μας είπαν οι υπεύθυνοι) για να έχει ένα ματς κάθε ημέρα, κι έτσι σήμερα έχουμε αύριο δεν έχουμε και θα φάει το μαύρο σκοτάδι τους ημιτελικούς  γυναικών(η ΕΡΤ δεν έχει τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό).

Να ...συλληφθούν και οι υπεύθυνοι της ΕΟΠΕ και της ΕΣΑΠ που συσκέφτονται για να ευθυγραμμισθούν και τα έκαναν μπάχαλο, όπως και με την εθνική εφήβων και το πρωτάθλημα. Εκτός κι αν ο ένας μιλάει τα ελληνικά του Τσακαλώτου και ο άλλος τα αγγλικά του Τσίπρα.

Aποκλεισμοί στις νεάνιδες και στους έφηβους(με τρείς ήττες) από τα Ευρωπαικά Πρωταθλήματα, αλλά θα σταθούμε περισσότερα στα κορίτσια, που υποτίθεται ότι έχουμε μεγάλη δεξαμενή.

Πέραν του γεγονότος ότι υπάρχουν κραυγές και ψίθυροι για τις επιλογές, μεγάλη ευθύνη έχει ο ΕΟΠΕ, αλλά και ο Σύλλογος Εθνικών Ομάδων που στηρίζει την προσπάθεια. Να... συλληφθούν κι αυτοί από την αθλητική αστυνομία.

Η πρόκριση χάθηκε στο πρώτο ματς, όπου ηττηθήκαμε από τη Ρουμανία, που σημειωτέον δεν έκανε μετά ούτε μια νίκη, αλλά πρέπει να επισημάνουμε ότι τα κορίτσια έπαιξαν σαν ζαλισμένα κοτόπουλα.

Έφυγαν από τη Σκάλα Λακωνίας με λεωφορείο, έκαναν μια στάση στο Κιλκίς να πάρουν τους έφηβους και συνέχισαν οδικώς ως τη Βρίνιατσκα Μπάνια. Κι ύστερα ήθελαν οι υπεύθυνοι της ΕΟΠΕ και πρόκριση.

Είμαστε σίγουροι ότι αν μύριζε πρόκριση, ο πρόεδρος θα έπαιρνε το αεροπλάνο και θα πήγαινε στη Σερβία για τις πανηγυρικές φωτογραφίες. Αλήθεια που πήγαν τα 30 άρια που πλήρωσαν οι θεατές του φαιναλ φορ του Κυπέλλου ανδρών;
                                                                            

1 σχόλιο

  • Comment Link ΜΠΑΝΤΙΑΝΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Τετάρτη, 06 Απριλίου 2016 10:43 posted by ΜΠΑΝΤΙΑΝΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

    ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ μπορει να γινει χρυσος χορηγος.η ομοσπονδια θα το εκτιμησει ιδιαιτερα.Διαφορετικα "ΑΡΕΣ ΜΑΡΕΣ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΕΣ "

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ