1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
21-12-2015 22:18

Το League Cup στην Κύπρο!

Συνεδρίασε για 120η φορά το ΔΣ της ΕΣΑΠ με κύρια θέματα το League Cup και η... καυτή πατάτα της υπουργικής απόφασης για το νέο κανονισμό σχέσεων με τους αθλητές. Μάλιστα αποφασίστηκε να γίνει συνάντηση με τον ΠΑΣΑΠ για να ορισθούν οι διαδικασίες.
Ωστόσο τα νέα δεδομένα έχουν να κάνουν με το League Cup καθώς αποφασίστηκε την επόμενη σεζόν να γίνει στην Κύπρο το Final 4. Επίσης αποκαλύφθηκε ότι η NOVA απέστειλε επιστολή διαμαρτυρίας για τις συνεχείς αλλαγές στον προγραμματισμό των αγώνων.

Αναλυτικά

Το Δ.Σ. της ΕΣΑΠ στην 120η συνεδρίαση που έγινε σήμερα συζήτησε και αποφάσισε τα ακόλουθα θέματα:
- Αποοφασίστηκε το φάιναλ-4 του League Cup «Νίκος Σαμαράς» της αγωνιστικής περιόδου 2016-17 να διεξαχθεί στην Κύπρο.

- Έγινε συζητηση για το νέο κανονισμό σχέσεων με τους αθλητές καθώς και για τους διακανονισμούς των οφειλών των ΤΑΑ προς του αθλητές. Συστηθηκε τριμελης Επιτροπη από τους Χρήστο Γρόλιο, Χρήστο Ηλιάδη και Αναστάσιο Οικονομόπουλο για να ενημερωσουν τους νομικους των υπολοιπων ΤΑΑ.

- Αποφασιστηκε να γινει συνάντηση με τον ΠΑΣΑΠ για να ορισθούν οι διαδικασίες που θέτει η νεα υπουργική αποφαση.

- Στάλθηκε και επιστολή στον Υπουργό Αθλητισμού και στον ΠΑΣΑΠ για να διορθωθεί ένα λαθος του ΦΕΚ για να προχωρήσουμε στην συμφωνία.

- Συζητήθηκαν αγωνιστικά θέματα και προγραμματισμού των αγώνων, όπως επίσης και αλλαγής λειτουργίας της Επιτροπής Πρωταθλήματος.

- Συζητήθηκε η επιστολή διαμαρτυρίας της Nova σε σχέση με τις συνεχείς αλλαγές ημερομηνιών στους αγώνες του πρωταθλήματος και θα αποσταλεί αμεσα απάντηση.

- Συζητήθηκε το θέμα της ανανέωσης της νέας τηλεοπτικής σύμβασης με την Nova και εξουσιοδοτήθηκε ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Παντελής Ταρνατόρος να μιλήσει με τους υπευθύνους του τηλεοπτικού φορέα αμέσως μετά τις γιορτές.

- Αποφασίστηκε να γίνει ομάδα εργασίας από την ΕΣΑΠ και την διοίκηση του Φοίνικα Συρου που θα προετοιμάσει οργανωτικά τη διοργάνωση του φάιναλ-4 League Cup στην Συρο.

- Συζητήθηκαν θέματα διαιτησίας. Αποφασίστηκε στο επόμενο Δ.Σ να κληθεί η ΚΕΔ για να γίνει απολογισμός του Α΄γύρου καθώς και να συζητηθούν θέματα λειτουργίας και πειθαρχικού δικαίου.

- Ενημερώθηκε το Δ.Σ για την παρουσία της ΕΣΑΠ στις εορταστικές εκδηλώσεις του ΟΠΑΠ τις ημέρες των Χριστουγέννων.

- Εγινε ανάλυση των νέων δεδομένων που έχουν προκύψει από την CEV σε σχέση με τις οφειλές ομάδων προς αλλοδαπούς αθλητές.

- Συζητήθηκε και εγκρίθηκε ο προυπολογισμός της αγωνιστικής περιάδου 2015-16.

- Αποφασίστηκε η σύσταση Επιτροπής στην ΕΣΑΠ που θα έχει ως σκοπό την συμβουλευτική προσφορά των μελων της με αντικειμενο την ποιοτική ανάλυση των αγωνιστικών δεδομένων του Πρωταθλήματος Volley League «Πάμε Στοίχημα» καθως και προτασεις για κάθε θέμα ή αγωνιστικό ζήτημα που απασχολεί τα ΤΑΑ. Εντός των ημερών θα γίνει ανοικτή πρόσκληση προς καθε ενδιαφερόμενο να πλαισιώσει την συγκεκριμένη Επιτροπή.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ