1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
22-07-2015 21:47

Η 24η Οκτωβρίου, ο ΟΠΑΠ και συζητήσεις για το σύστημα διεξαγωγής

Η ΕΣΑΠ συνεδρίασε παρουσία των εκπροσώπων του Ηρακλή και της Παναχαϊκής
Συζητήθηκαν πολλά θέματα, ενώ η λίγκα δέχθηκε την Παναχαϊκή στους κόλπους της. Σε ό,τι αφορά τον Ηρακλή δόθηκε 20ήμερη παράταση στη διοίκηση της ομάδας για να εξασφαλίσει τα απαραίτητα έγγραφα.

Η ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος της Volleyleague είναι η 24η Οκτωβρίου, ενω ο ΟΠΑΠ θα είναι και πάλι ο βασικός χορηγός.

Το σημείο τριβής είναι ο τρόπος που θα διανεμηθούν τα 600.000 ευρώ που θα δώσει ο ΟΠΑΠ με τις ομάδες της περιφέρειας να θέλουν κάτι... παραπάνω.

Επίσης συζητήθηκε ο τρόπος διεξαγωγής του πρωταθλήματος, αλλά οι αποφάσεις αναμένονται στην επόμενη συνεδρίαση.

Η ανακοίνωση

Με την παρουσία εκπροσώπων του Γ.Σ.Ηρακλής και Παναχαϊκή Πετοσφαίριση 2013 έγινε η Γενική Συνέλευση αλλά και η 112η συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ε.Σ.Α.Π.
Η Γενική Συνέλευση αποφάσισε ομόφωνα:

Εγκρίθηκαν ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός της περιόδου 2014-15.

Εγκρίθηκε η εγγραφή του Τ.Α.Α. Παναχαϊκή Πετοσφαίριση 2013 ως μέλος της Ε.Σ.Α.Π.

Δόθηκε παράταση 20 ημερών στον Γ.Σ.Ηρακλής για να καταθέσει τα απαραίτητα έγγραφα για την εγγραφή του ως μέλος της Ε.Σ.Α.Π.

Το Διοικητικό Συμβούλιο συζήτησε και αποφάσισε:

Νέος Γενικός Γραμματέας της Ε.Σ.Α.Π. εξελέγη ομόφωνα ο Θεόδωρος Δεληγιαννάκης.

Συζητήθηκαν αγωνιστικά θέματα για το νέο πρωτάθλημα και οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν στην επόμενη (113η) συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Σ.Α.Π.

Συζητήθηκαν οι εκκρεμότητες των Τ.Α.Α. σχετικά με τους ελέγχους των φακέλων που διενεργεί η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για την αδειοδότηση στο νέο πρωτάθλημα.

Αποφασίστηκε να γίνει άμεσα συνάντηση με τον Π.Α.Σ.Α.Π. για θέματα που αφορούν τους δύο φορείς.

Αποφασίστηκε να γίνει άμεσα συνάντηση με την Ε.Ο.ΠΕ. για θέμα που αφορούν τους δύο φορείς.

Ανακοινώθηκε η συμφωνία με την Ο.Π.Α.Π. Α.Ε. για την κεντρική χορηγία του πρωταθλήματος Volleyleague ΟΠΑΠ 2015-16.

* Τον Γ.Σ.Ηρακλής εκπροσώπησε ο Γιώργος Διονάς και την Παναχαϊκή Πετοσφαίριση 2013 ο Κώστας Παπασταθόπουλος.

1 σχόλιο

  • Comment Link ΒΟΛΕΙΑΝΘΡΩΠΟΣ Πέμπτη, 23 Ιουλίου 2015 09:34 posted by ΒΟΛΕΙΑΝΘΡΩΠΟΣ

    τι λέτε ρε παιδιά!!1 Έγινε δεκτή η Παναχαική και όχι ο Ηρακλής; Γιατί άραγε; Μήπως ξέρει κάτι ο μέγας ξερόλας ο Κωστάκης με τη γενειάδα; Μήπως ο άλλος καφεπώλης ο πολλά βαρύς κι ασήκωτος που ξεφτίλισε τη γυναικεία ομάδα με το 20 στα 20 ήττες και το φούντο στην Α2; Μα καλά αυτοί δεν έλεγαν ότι η ομάδα δεν έχει πρόβλημα; Ο Κωστάρας δεν είχε πει στη γενική συνέλευση ότι μέχρι τέλος Ιουνίου θα ανακοινωθεί η λύση για το ΑΦΜ; Εντάξει ,κανείς σοβαρός δεν τον πίστεψε αφού η σχέση του με αυτά και ειδικά με το βόλει είναι κάτι ανύπαρκτο. Όλη τη χρονιά πανηγυρίζανε για το τρένο που επιστρέφει και αφού παραμυθιάσανε αυτούς που δε γνωρίζουν τώρα τρέχουν για κάτι πρακτικά αδύνατο. Σας τα έγραφα από πέρυσι το καλοκαίρι ότι ο Ηρακλής δεν θα επιστρεψει στην Α1 όσο υπάρχει αυτή η κατάσταση και όσο υπάρχουν αυτοί οι τύποι στο σύλλογο τον οποίο έχουν κυριολεκτικά εξαφανίσει. Η τσακαλοπαρέα νόμιζε ότι είναι εύκολο να κουμαντάρει μια τεράστια ομάδα και τι κατάφερε; Απλά να τη διαλύσει και εδώ και 3 χρόνια να βολοδέρνει στην Α2 με καμιά προοπτική για επιστροφή έτσι όπως είναι. Εδιωξαν από την ομάδα αυτούς που την είχαν πρωταθλήτρια στην Α1 και στο τσάμπιονς Λιγκ και τώρα τρώνε χυλόπιτες από 45ρηδες αθλητές και αγνωστους νεαρούς γιατί κανένας δεν έρχεται σε ομάδα που δεν ξέρει που θα παίξει. Η μόνη λύση για να παιξει Α1 ο Ηρακλής είναι να τον λυπηθούν και να αλλάξουν όλοι οι κανονισμοί αλλά σιγά μη γίνει αυτό. Η άλλη λύση είναι να βρει ΑΦΜ αλλά τέτοια ώρα τέτοια λόγια, τα ζωα μου αργά κυριοι που η ασχετοσύνη σας τσακίζει κόκαλα. Ετοιμη λύση υπήρχε και υπάρχει αλλά δε γουστάρετε αυτούς που τη βρήκαν και την ετοίμασαν και προτιμάτε να διαλύετε την ομάδα αντι να ξεκουμπιστείτε και να αφήσετε αυτούς που μπορούν να φέρουν την ομάδα ξανά στην κορυφή. Για το δικό σας εγωισμό κρατάτε όμηρο την ομάδα. Στα τρία χρόνια που είστε στο σύλλογο δεν αφήσατε τίποτα όρθιο. Μπασκετ, βολει, πόλο ανδρικό και γυναικείο, χάντμπολ δεν υπάρχει ΤΙΠΟΤΑ πια. Και κάτι τμηματάκια μικρά όπως και ο στίβος υπάρχουν χάρη στους εφόρους τους οποίους ακόμα κι αυτούς τους περισσότερους δε θέλετε να τους βλέπετε. Τι πρέπει να γίνει για να φύγετε από εκεί; Τι σας αρέσει τόσο πολύ κι ενώ βλέπετε την καταστροφή δε φεύγετε; Αλήθεια, γιατί δε βγαίνει ο μεγας ξερόλας ο Κώτσος να μας πει πότε θα δοθεί η λύση; Ξέρει; Εγώ ρωτάω πάλι όπως ρωτάω εδώ κι έναν χρόνο. Θα παίξει η ομάδα Α1; Μπορεί να μας το πει κάποιος με σιγουριά; Εδώ και τώρα αλλιως είναι υπόλογοι για το παραμύθι ενός ολόκληρου χρόνου που πουλούσαν στον κόσμο. Αυτούς δηλαδή που τους πίστευαν καμιά εκατοστή τεμάχια δηλαδή. Όλοι οι άλλοι τους έχουν γραμμένους κανονικά γι αυτό και δεν πατάνε στο γήπεδο. Η λύση για την ομάδα είναι μία. Φύγετε χθες. Ακόμα εκεί είστε;

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ