1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
09-06-2015 17:23

ΓΓΑ για τα χρέη της ΕΣΑΠ

Το καμπανάκι στην ΕΣΑΠ για τα χρωστούμενα στο ΕΣΚΑΝ έκρουσε ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Ιούλιος Συναδινός κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου του Υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή.

Ο ΓΓΑ τόνισε πως το χρέος της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος της Volleyleague είναι το υψηλότερο μαζί με εκείνο της Football League και σαν αποτέλεσμα μαζί με τους άλλους φορείς, έχει δημιουργηθεί πρόβλημα μέχρι και στην ύπαρξη του ΕΣΚΑΝ, ενώ κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου ο υφυπουργός δήλωσε πως η WADA ήταν έτοιμη να αναστείλει την άδεια λειτουργείας του. 

Οι δηλώσεις του κυριού Συναδινού:

«Ήδη βρισκόμαστε σε συνεργασία με τους φορείς που χρωστούν πάρα πολλά ποσά στο ΕΣΚΑΝ. Πρόκειται κυρίως για την ΕΣΑΠ - το επαγγελματικό βόλεϊ, τη Football League, αλλά και άλλους φορείς. Πρέπει να ρυθμίσουν τα χρέη τους όλοι οι αθλητικοί φορείς προς το ΕΣΚΑΝ και πρέπει να αντιληφθούν ότι όπως θεωρείται ανελαστική δαπάνη το να πληρώνουν τον διαιτητή, τον γιατρό ή την γραμματεία ενός αγώνα, ακριβώς με τον ίδιο τρόπο θα πρέπει να θεωρούν πως είναι υποχρέωσή τους να είναι συνεπείς απέναντι στους δειγματολήπτες του ΕΣΚΑΝ και του Εργαστηρίου Αντιντόπινγκ.

Το ΕΣΚΑΝ και το Εργαστήριο Αντιντόπινγκ του ΟΑΚΑ έχουν στα χέρια τους ένα πολύ σημαντικό εργαλείο το οποίο νομοθετήθηκε. Θα δίνουν βεβαίωση σε σχέση με το ότι οι αθλητικοί φορείς έχουν ρυθμίσει τα χρέη τους προκειμένου να πάρουν την άδεια οι ομάδες να συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα. Είναι μια θέση, μια ενέργεια που αναβαθμίζει το ΕΣΚΑΝ».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ