1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
26-05-2015 19:00

O ΠΑΣΑΠ διαφωνεί με τη συγχώνευση του Ηρακλή

Ανακοίνωση στην οποία καλεί όλα τα αρμόδια όργανα να πάρουν θέση για πιθανή συγχώνευση του Ηρακλή με άλλο σωματείο προκειμένου να γλιτώσει τις δικαστικές αποφάσεις για βεβαιωμένα χρέη από το παρελθόν εξέδωσε ο Σύνδεσμος των Πετοσφαιριστών. Ο ΠΑΣΑΠ καλεί τους αρμόδιους φορείς να λάβουν τα μέτρα τους και χαρακτηρίζει απαράδεκτες τις μεθοδεύσεις που γίνονται στο παρασκήνιο. Η ανακοίνωση:
«Εδώ και λίγες ώρες υπέπεσε στην αντίληψη του ΔΣ του ΠΑ.Σ.Α.Π, ότι επίκειται συγχώνευση του Ηρακλή με έτερο σωματείο, προκειμένου η ομάδα της Θεσσαλονίκης να απαλλαγεί από όλα τα χρέη, μεταξύ αυτών και εκείνων που οφείλονται προς τους αθλητές.

Κάτι τέτοιο, από τη στιγμή που στο πλαίσιο της ιστορικής συμφωνίας ΠΑ.Σ.Α.Π – ΕΣΑΠ- ΕΟΠΕ καταβάλλονται προσπάθειες από τις ομάδες για το διακανονισμό των χρεών τους και πολλές εξ αυτών, έχουν ήδη αρχίσει να πληρώνουν τους αθλητές, θεωρούμε ότι είναι απαράδεκτο και πλήττει κατάφωρα την απόπειρα εξυγίανσης του χώρου της αμειβόμενης πετοσφαίρισης, που άπαντες επιθυμούμε.

Ως όργανο λοιπόν των αθλητών εφιστούμε την προσοχή και ανακοινώνουμε προς πάσα κατεύθυνση, ότι δεν θα ανεχθούμε και δεν θα επιτρέψουμε μονομερείς ενέργειες ενάντια στους αθλητές, τη στιγμή μάλιστα που η ΕΣΑΠ, ως όργανο των επαγγελματικών σωματείων, συμμετέχει στην ιστορική αυτή προσπάθεια, που έχει ξεκινήσει ήδη για το διακανονισμό και την αδειοδότηση σύμφωνα με τον υπογεγραμμένο νέο κανονισμό σχέσεων ΤΑΑ – Αθλητών.

Καλούμε λοιπόν άμεσα τον Υφυπουργό Αθλητισμού, κύριο Σταύρο Κοντονή, τον ΓΓΑ, κύριο Ιούλιο Συναδινό, την ΕΣΑΠ και την ΕΟΠΕ να πάρουν θέση επί του σοβαρού αυτού θέματος και να αποτρέψουν με οιονδήποτε τρόπο δύνανται, πρακτικές αθέμιτου ανταγωνισμού που στρέφονται τόσο κατά των υπόλοιπων ομάδων, όσο κυρίως των αθλητών, οι οποίοι όλα αυτά τα χρόνια προσέφεραν τις υπηρεσίες τους στον Γ.Σ. Ηρακλή».

1 σχόλιο

  • Comment Link Γ.Γ. Τετάρτη, 27 Μαΐου 2015 07:00 posted by Γ.Γ.

    άρχισαν τα όργαναααααα. Σας τα έλεγα εγώ κύριοι της νάχαμε να λέγαμε διοίκησης του Ηρακλή που ούτε διοίκηση είστε ούτε εκπροσωπείτε τίποτα. Το κάνατε μια φορά στο ποδόσφαιρο και νομίζατε ότι κάθε μέρα είναι πασχαλιά; Τελικά κοροϊδεύατε τον κόσμο που όλη τη χρονιά λέγατε για τρένο και επιστροφή στην Α1 ενώ δεν υπήρχαν ποτέ οι προυποθέσεις γι αυτό. Κι αν τελικά είχατε στο μυαλό σας τη συγχώνευση γιατί αδειοδότηση δεν υπάρχει ούτε στα πιο τρελά σας όνειρα, τότε γιατί δε γουστάρατε την πρόταση της διοίκησης του Κολύμπατζη όταν το 2012 σας τα έλεγε και κάνατε που δεν καταλαβαίνατε; Μήπως γιατί θέλατε να τους κάνετε πέρα και να μπαστακοθείτε ως ντεμέκ παράγοντες και τώρα να κάνετε αυτά που κάποτε απορρίπτατε και κατηγορούσατε αυτούς που σας τα έλεγαν ως μοναδική λύση; Τώρα μάγκες είναι αργά. ΌΛοι είναι υποψιασμένοι και δε θα μπορέσετε να κάνετε τίποτα. Αποδείξατε γι ακόμα μια φορά πόσο λίγοι είστε ακόμα και για ένα συνοικιακό σωματείο. ΄Και για να θυμηθούνε αυτοί που έχουν ασθενή μνήμη ή που δεν γνωρίζουν, στη γενική συνέλευση του Ιουνίου του 2012 και αμέσως μετά την κατάκτηση του ντάμπλ ,οι άνθρωποι της διοίκησης του Κολύμπατζη έκαναν γνωστό σε όλους ότι η ομάδα δε θα πάρει αδειοδότηση και πρότειναν την 100% ηρακλειδίστικη λύση του ΑΣ ΗΡΑΚΛΗ που ήταν και η μοναδική αξιόπιστη. Τότε τα τσακαλάκια που είναι ακόμα μέχρι σήμερα δεν τη δέχθηκαν και πίστεψαν ότι θα τα καταφέρουν μέσα στην ασχετοσύνη τους. Αποτέλεσμα; Υποβιβασμός λόγω μη αδειοδότησης μετά από μια εξευτελιστική χρονιά 'οπου η ομάδα έπαιξε πλει αουτ και άλλα δύο χρόνια στην Α2. Μπράβο ρε τσακαλάκια, άξιοι. Χαντακώσατε την ομάδα μόνο και μόνο για να διώξετε τον Κολύμπατζη και τους ανθρώπους της διοίκησής του και να αναλάβετε εσείς ικανοποιώντας απλά και μόνο τη ματαιοδοξία και τον εγωισμό σας. Και τώρα , τρία χρόνια μετά ψάχνετε μια άλλη λύση, ξένη προς τον Ηρακλή γιατί απλά βλέπετε ότι η ομάδα δεν υπάρχει περίπτωση να παίξει στην Α1 έτσι όπως είναι και βλέποντας ότι τα ψέματά σας τελείωσαν και σας πήραν χαμπάρι. Τώρα λοιπόν είστε απέναντι στα πεπραγμένα σας και θα δώσετε λόγο σε όλους τους ηρακληδείς τους οποίους εξαφανίσατε από το γήπεδο γιατί απλά δε σας γουστάρουν ούτε εσάς ούτε τις φαεινές ιδέες σας. Απλά γουστάρουν να μη σας ξαναδούν στον Ηρακλή. Να φύγετε επιτέλους μήπως σωθεί και κάτι. Όχι άλλες ΑΕ Ποντίων, σεβαστείτε την ιστορία του Ηρακλή μας. Έξω τώρα από τον Ηρακλή.
    ΥΓ: αλήθεια, τότε ΤΟ 2012 οι κύριοι Μπερμπέρογλου και Τσιργογιάννης γιατί απέρριψαν τη μόνο βιώσιμη πρόταση που προέρχονταν από ηρακληδείς και μέλη του Γ.Σ.; Σήμερα γιατί ο κος Τσιργογιάννης και η παρέα του θέλουν μια τέτοια λύση ακόμα και ξένη με τον Ηρακλή; Μήπως γιατί έχουν καταλάβει ότι τα ψέματα τελείωσαν και η ομάδα δεν υπάρχει περίπτωση να παίξει Α1 με όλα αυτά τα χρέη και τις οφειλές σε αθλητές; Σας καλώ εδώ και μήνες , από πέρυσι το καλοκαίρι να πείτε την αλήθεια και σας προκαλώ εδώ και μήνες να μας πείτε αν η ομάδα μπορεί και θα παίξει Α1. Αν νομίζετε ότι μπορείτε να απαντήσετε, ορίστε πεδίον δόξης λαμπρό, περιμένουμε τοποθέτηση ή ανακοίνωσή σας. Άντε να δούμε κύριοι πόσα απίδια πιάνει ο σάκος.Έσφιξε η κατάσταση και βλέπω κινήσεις απελπισίας.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ