1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
19-05-2015 13:24

Ψάχνουν λύση για τον Ηρακλή

Κρίσιμο είναι το επόμενο διάστημα για τη συμμετοχή του Ηρακλή στη Volleyleague.

ΕΣΑΠ και ΕΟΠΕ, όπως ανακοινώθηκε από την πρώτη, θα έχουν συνάντηση για διάφορα θέματα, και ένα από αυτά θα είναι η περίπτωση του Ηρακλή.

Οι παλιές αμαρτίες, οι οποίες έγιναν αιτία να απουσιάσει ο γηραιός για δύο χρόνια από την μεγάλη κατηγορία, συνεχίζουν να αποτελούν εμπόδιo για την ομάδα, παρότι όλοι αναγνωρίζουν ότι πλέον το μεγαλύτερο κομμάτι του ερασιτέχνη είναι υγιές.

Φέτος η ΕΟΠΕ δέχθηκε τον ΓΣ Ηρακλή, αλλά τα πράγματα είναι διαφορετικά για τη Volleyleague, σε μια περίοδο μάλιστα που γίνεται λόγος για Ανώνυμες Εταιρείες.

Αν δεν υπάρξει συνεννόηση των 2 φορέων του ελληνικού βόλεϊ και δεν καταλήξουν σε ένα πλάνο, που θα είναι και νόμιμο,  τότε ο Ηρακλής, είναι δύσκολο να επιστρέψει στην Α1.  

Στον Ηρακλή θεωρούν ότι οι δυσκολίες θα ξεπεραστούν. Γίνεται σχεδιασμός για την επόμενη σεζόν, με βάση την ομάδα που πήρε την άνοδο και τους νεαρούς αθλητές από την ακαδημία του συλλόγου.  Μεγάλο όπλο του Ηρακλή είναι ο κόσμος, αλλά και η μεγάλη ιστορία της ομάδας που τα τελευταία χρόνια έχει λείψει από τη Volleyleague. 

2 σχόλια

  • Comment Link Νικόλας Σ Σάββατο, 20 Ιουνίου 2015 09:20 posted by Νικόλας Σ

    Ποιοί είναι αυτοί που έφυγαν και ποιοί είναι αυτοί που κράζεις βρε Τρελοτζορτζ?

  • Comment Link ΤΡΕΛΟGEORGE Τρίτη, 19 Μαΐου 2015 11:43 posted by ΤΡΕΛΟGEORGE

    στην Ε.Ε.Α θα πάνε τα τσακαλάκια της Λέσχης και θα παρουσιάσουν φωτογραφίες από το λαό της ομάδας και οι υπεύθυνοι της επιτροπής αφού πρώτα θα υποκλιθούν θα χορηγήσουν άδεια και θα ζητήσουν και συγνώμη για την ταλαιπωρία. Πάρτε το χαμπάρι εσείς όλοι οι κατά φαντασία παράγοντες που σας φταίνε πάντα οι άλλοι και ποτέ εσείς οι ίδιοι. Η ομάδα με εσάς δεν θα παίξει στην Α1 αφού εσείς είστε ικανοί μόνο για να ρίχνετε ομάδες σε χαμηλότερες κατηγορίες. Αλήθεια τι σας είπαν οι συριζαίοι όταν πήγατε να τους δείτε; Προσκύνησαν κι αυτοί όπως θα κάνει και η ΕΕΑ; Ρε σεις ποιον κοροϊδεύετε; Ακόμα και αν προλάβουν-που δεν προλαβαίνουν-να αλλάξουν τα ΤΑΑ σε Α.Ε. πάλι θα υπάρξει πρόβλημα και θα το δείτε. Συνεχίστε να πουλάτε φούμαρα στον κόσμο ο οποίος σας πήρε χαμπάρι. Γιατί το λαό που επικαλείστε τον έφερναν στο γήπεδο αυτοί που βρίζετε ενώ εσείς τον έχετε διώξει. Επί των ημερών σας ο Ηρακλής παίζει μπροστά σε συγγενείς και φίλους γι αυτό μην επικαλείστε αυτό το λαό που σας έχει γυρίσει την πλάτη. Το πρόβλημα είστε εσείς που βαλθήκατε να γίνετε παράγοντες στου κασίδι το κεφάλι ενώ οι δυνατότητές σας φτάνουν βαριά για καπουτσίνους και εσπρέσους και πολύ λέω. Φύγετε τώρα μήπως σωθεί τίποτα......

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ