1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
18-05-2015 21:09

Με 12 ομάδες το πρωτάθλημα, συνάντηση με ΕΟΠΕ

Ολοκληρώθηκε η 114η Συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ένωσης Σωματείων Αμειβόμενων Πετοσφαιριστών. Συζητήθηκαν θέματα και πάρθηκαν οι εξής αποφάσεις
-Έγινε απολογισμός του πρωταθλήματος 2014-15 κατά τον οποίο το σύνολο των ΤΑΑ επεσήμανε ότι παρά τα προβλήματα, το πρωτάθλημα ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και μάλιστα ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία και πρωτοφανή για τα δεδομένα του ελληνικού βόλεϊ, προσέλευση φιλάθλων.

-Επικυρώθηκε η τελική βαθμολογία του πρωταθλήματος και οι θέσεις των σωματείων στα κύπελλα Ευρώπης. (ΠΑΟΚ - Τσάμπιονς Λιγκ, Ολυμπιακός - CEVCup, Φοίνικας Σύρου - CEVCupΠαναθηναϊκός - Τσάλεντζ Καπ και ΑΟ Κηφισιάς -Τσάλεντζ Καπ).

Υποβιβάζονται στην Α2 ανδρών η ΜΕΝΤ και η ΑΕΚ και τη θέση τους παίρνουν ο Ηρακλής και η Παναχαϊκή Πετοσφαίριση 2013.

-Έγινε ενημέρωση από το νομικό σύμβουλο της ΕΣΑΠ, Χρήστο Ηλιάδη, για το νέο αθλητικό νόμο, τους διακανονισμούς και την αδειοδότηση, τις αθλητικές Ανώνυμες Εταιρείες και την επαναλειτουργία της ΕΕΟΔΑΠ. Θα ζητηθεί συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΟΠΕ, κ. Αχιλλέα Μαυρομάτη για να συζητηθούν θέματα εφ όλης της ύλης για το νέο πρωτάθλημα και για το ζήτημα της αναδιάρθωσης.

-Έγινε ειδική ενημέρωση και συζήτηση για το νέο δικαιοδοτικό όργανο που εδρεύει σε CEVκαι FIVB. Ορίστηκε συνάντηση των νομικών εκπροσώπων όλων των σωματείων της ΕΣΑΠ με το νομικό σύμβουλο της ΕΣΑΠ, Χρήστο Ηλιάδη, την Τετάρτη 20/5, για ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων για όλα τα παραπάνω θέματα.

-Αποφασίστηκε να ζητηθεί συνάντηση ΕΟΠΕ, ΠΑΣΑΠ και ΕΣΑΠ ενόψει της υπουργικής απόφασης για τους διακανονισμούς και τις αδειοδοτήσεις

-Αποφασίστηκε να ζητηθεί από την ΕΕΑ η ολοκλήρωση της διαδικασίας αδειοδότησης των ΤΑΑ έως στις 30/6. Η προθεσμία για τα ΤΑΑ που ανέβηκαν από την Α2 είναι μέχρι 30/7/2015

-Κατά πλειοψηφία αποφασίστηκε ο αριθμός των σωματείων – ΤΑΑ της Volleyleague να μην μειωθεί και να παραμείνει 12.

-Συγκροτήθηκαν οι εξής επιτροπές:

Επιτροπή χορηγίας ΟΠΑΠ (Ταρνατόρος, Λεονταρίτης, Σπύρου)

Επιτροπή θεμάτων συνεργασίας ΕΟΠΕ – ΕΣΑΠ (Ταρνατόρος, Δεληγιαννάκης, Σπύρου)

Επιτροπή προκήρυξης νέου πρωταθλήματος (Καρβούνης, Γρόλιος, Ηλιάδης)

-Συζητήθηκαν διεξοδικά τα οικονομικά δεδομένα του νέου πρωταθλήματος, αναφορικά με τις κεντρικές χορηγίες ΟΠΑΠ και NOVA . Λήφθηκε απόφαση για διακανονισμό εξόφλησης των δειγματοληπτών του ΕΣΚΑΝ και την εντατικοποίηση των ελέγχων στο νέο πρωτάθλημα.

-Συζητήθηκε το θέμα των στατιστικολόγων, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην αδειοδότηση των γηπέδων και τη δυνατότητα γνωστοποίησης και χρησιμοποίησης τρίτης έδρας από τα ΤΑΑ.

2 σχόλια

  • Comment Link volleynews fan Τρίτη, 19 Μαΐου 2015 10:44 posted by volleynews fan

    αλήθεια ρε παιδιά γνωρίζει κανείς πού πόνταρε ο Ηρακλής και θέλησε να ανέβει κατηγορία; Εντάξει η άνοδος από Α2 σε Α1 είναι τελείως απλό και εύκολο πράγμα με δεδομένο ότι οι περισσότερες ομάδες είναι ψιλοκαφενεία όμως για την Α1 χρειάζονται προυποθέσεις τις οποίες πέρυσι και πρόπερσι δεν είχε ο Ηρακλής γι αυτό και φούνταρε. Άλλαξε τίποτα ή μήπως όχι; Ρε σεις ποιος δουλεύει ποιον; Ρε σεις ΄μπας και περιμένετε τον Κοντονή να σας βάλει στην κατηγορία με το έτσι θέλω ή μήπως ποντάρετε σε βουλευτές και περιφερειάρχες ως συνήθως. Γιατι αν είναι έτσι βλέπω Ερυθραία και ο νοών νοείτο

  • Comment Link ΤΡΕΛΛΟGEORGE Τρίτη, 19 Μαΐου 2015 06:43 posted by ΤΡΕΛΛΟGEORGE

    ωχ ωχ η προθεσμία για τα σωματεία που ανέβηκαν φέτος στην Α1 είναι μέχρι 31-7-2015. Δηλαδή ο Ηρακλής μέχρι 31-7-15 θα πάρει φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα, θα εκλέξει διοίκηση (που δεν έχει εδώ και τρια χρόνια) θα είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει όλες τις υποχρεώσεις του από οφειλόμενα σε πετοσφαιριστές προηγούμενων ετών και θα στήσει και μια ομάδα που στην καλύτερη περίπτωση θα έχει ελπίδες να μείνει στην Α1 αφού για τίτλους ούτε λόγος με όλους αυτούς τους τύπους που είναι ας πούμε υπεύθυνοι της ομάδας. Μάλιστα. Για πείτε μου λοιπόν πόσοι ηρακληδείς πιστεύουν ότι θα γίνουν αυτά όταν δεν υπάρχει μαντήλι για κλάψιμο; Ποιο μαγικό χέρι θα δώσει ενημερότητες; Ποιο άλλο μαγικό χέρι θα πληρώσει παλιές και νέες υποχρεώσεις (προκαταβολές γιατί τζάμπα δεν υπογράφει κανείς). Μέγα ερώτημα. Όμως για τον τεράστιο παράγοντα-λέμε τώρα-τον κο Τσιργογιάννη που διαβασα τις προάλλες τις δηλώσεις του σε οπαδική εκπομπή που χαιδεύει αυτιά οπαδών όλα αυτά δεν υπάρχουν. Είπε αυτός ο μεγάλος παράγοντας ότι είναι σίγουρος ότι θα αδειοδοτηθεί η ομάδα. Δεν μπήκε σε λεπτομέρειες βέβαια αφού κι αυτός δεν ξέρει τίποτα αλλά να, το είπε γιατί έτσι πρέπει να ακούσουν οι οπαδοί και να είναι αρεστός. Πέρα από τα γνωστά ότι για όλα φταίνε πάντα οι άλλοι που δεν μας δίνουν λεφτά δεν είπε τίποτα απολύτως.Σιγά ρε μεγάλε μη σου δώσουν λεφτά για να το παίξεις εσύ πετυχημένος παράγοντας. Αφού είσαι άξιος να βρεις λεφτά και να φέρεις μαζί με την παρέα σου τον Ηρακλή εκεί που τον είχαν όλοι αυτοί τους οποίους ψέγεις. Δηλαδή πρωταθλητή και κυπελλούχο. Αν δε μπορείς -ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ- να σηκωθείς και να φύγεις μήπως και επιστρέψουν αυτοί και δούμε πάλι κανένα πρωταθληματακι. Γιατί με σένα το μόνο που έχει ελπίδες να δει ο ηρακληδέας είναι υποβιβασμοί παντού, μη αδειοδοτήσεις παντού και εικόνα ερήμωσης όπως αυτή που υπάρχει σήμερα στο σύλλογο και πιανόμαστε από τις επιτυχίες του πίγκ πογκ και του αθλητή του ύψους Μάστορα για να πουμε ότι υπάρχουμε. Α και του ράγκμπι ξέχασα που τα παιδιά δεν εχουν καμιά σχέση με τον ερασιτέχνη, τα καλύπτουν όλα μόνοι τους.Αν λοιπόν έχεις απορία γιατί κάποιοι δεν βοηθάνε σκέψου εσύ και οι φιλοί σου ότι δεν βοηθάνε ίσως γιατί είστε εσείς εκεί που από τη μια τους τη λέτε και από την άλλη θέλετε τα λεφτά τους για να βγαίνετε και να το παίζετε παράγοντες ενώ στην πραγματικότητα είστε παράγοντες του αέρα και διαχειρίζεστε απλά την καταστροφή του συλλόγου μας. Καταστρέψατε σε 3 χρόνια ότι χτιζόταν σε 105 χρόνια .Κι έχετε και μούτρα να μιλάτε.
    ΥΓ: μ'αυτά και μ'αυτά κάποιων άλλων τους έφεξε. Όσο υπάρχουν αυτοί στο σύλλογο πάντα κάποια άλλη ομάδα θα είναι κερδισμένη.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ