1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
03-04-2015 20:05

Ντέρμπι γοήτρου στο «Παλατάκι»

Ντέρμπι περισσότερο γοήτρου και όχι τόσο βαθμολογικού ενδιαφέροντος είναι αυτό μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού, το οποίο θα γίνει στο PAOK Sports Arena παρουσία των οπαδών του ΠΑΟΚ το Σάββατο 4 Απριλίου στις 17.00 και θα μεταδοθεί από το Novasports 1. 
Ο ΠΑΟΚ έχει εξασφαλίσει την πρώτη θέση, ενώ ο Παναθηναϊκός μόλις έναν, ανάλογα και με το παιχνίδι του Εθνικού με τον Φοίνικα Σύρου. Τέτοια εποχή πριν ένα χρόνο, ο Γιάννης Καλμαζίδης ήταν στο αντίπαλο στρατόπεδο και πάλευε για την σωτηρία του Παναθηναϊκού.

Ο Παναθηναϊκός θα τα παίξει όλα για όλα για την υπέρβαση της 4αδας. Χρειάζεται έναν βαθμό (δύο σετ) από τον ΠΑΟΚ για να εξασφασλίσει την είσοδο του στην 4αδα.

Εάν ο Παναθηναϊκός ηττηθεί 3-0 ή 3-1 σετ από τον ΠΑΟΚ για να περάσει στην 4αδα πρέπει το αποτέλεσμα του αγώνα Εθνικός - Φοίνικας να τελειώσει με «καθαρή» νίκη (3-0 ή, 3-1 σετ) είτε του Εθνικού είτε του Φοίνικα.

Εάν ο Παναθηναϊκός ηττηθεί από τον ΠΑΟΚ με 3-0 ή 3-1 σετ και ο αγώνας Εθνικός - Φοίνικας κριθεί στο τάι μπρέικ για μία από τις δύο ομάδες δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να περάσει ο Παναθηναϊκός στην 4αδα.

Ο Παναθηναϊκός έχει μειονέκτημα σε διπλή ισοβαθμία είτε με τον Εθνικό είτε με τον Φοίνικα, αλλά έχει πλεονέκτημα σε διπλή ισοβαθμία με την Κηφισιά.

Ο Παναθηναϊκός έχει μειονέκτημα και στα δύο σενάρια τριπλής ισοβαθμίας (Εθνικός, Παναθηναϊκός, Κηφισιά) και (Κηφισιά, Παναθηναϊκός, Φοίνικας). Στην πρώτη περίπτωση ο Εθνικός θα είναι στην 4η θέση, ο Παναθηναϊκός στην 5η θέση και ο Φοίνικας στην 6η θέση. Στην δεύτερη περίπτωση η Κηφισιά θα είναι στην 4η θέση, ο Παναθηναϊκός στην 5η θέση και ο Φοίνικας στην 6η θέση.

Από το 1998 έχουν γίνει 46 αναμετρήσεις στη Volleyleague και ο Παναθηναϊκός προηγείται στις 31-15. Με γηπεδούχο τον ΠΑΟΚ γίνει 22 αγώνες με τον Παναθηναϊκό να έχει 14 νίκες και ο ΠΑΟΚ 8 νίκες. Ο ΠΑΟΚ, όμως, μετράει 4 συνεχόμενες νίκες εντός έδρας και ο Παναθηναϊκός στη Θεσσαλονικη έχει να νικήσει από 30 Μαρτίου 2010.

Διαιτητές της αναμέτρησης είναι οι Θεμελής και Παπαδογούλας.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ