1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
03-04-2015 19:10

Όλα για όλα στην Αλεξανδρούπολη

Ένα ντέρμπι που θα κρίνει κατά πολύ την τετράδα είναι αυτό μεταξύ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και του Φοίνικα Σύρου, το οποίο και ξεχωρίζει στην 22η αγωνιστική της Volleyleague. Οι δύο ομάδες θέλουν σίγουρα τη νίκη για να εξασφαλίσουν την τετράδα, ενώ ο ηττημένος έχει ελπίδες να μπει ανάλογα με τα αποτελέσματα στο ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός και ΜΕΝΤ - Κηφισιά. Ο αγώνας διεξάγεται στο «Μ. Παρασκευόπουλος» το Σάββατο (04/04) στις 17.00 και θα προβληθεί από το Novasports 1. 

Εάν ο Εθνικός χάσει με 3-2 σετ από τον Φοίνικα προκρίνεται στην 4αδα μόνο εφόσον ο Παναθηναϊκός δεν πάρει βαθμό από τον ΠΑΟΚ.

Ο Εθνικός έχει πλεονέκτημα σε διπλές ισοβαθμίες με Παναθηναϊκό και Κηφισιά και σε τριπλή ισοβαθμία με Παναθηναϊκό και Κηφισιά. Σε αυτή τη περίπτωση ο Εθνικός θα τερματίσει 4ος, ο Παναθηναϊκός 5ος και η Κηφισιά στην 6η θέση. Δεν υπάρχει περίπτωση ισοβαθμίας του Εθνικού με τον Φοίνικα, ούτε τριπλή ισοβαθμία του Εθνικού με τον Φοίνικα και άλλη ομάδα.

Στην ομάδα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης επιστρέφει ο Γρηγόρης Σιδηρόπουλος για να βοηθήσει στην πάσα μετά και τη λήξη της συνεργασίας με τον Όστιν. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν.

Ο Φοίνικας Σύρου προκρίνεται σιγουρα στην 4αδα εάν νικήσει με οποιοδήποτε σκορ τον Εθνικό. Επίσης προκρίνεται υπό προυποθέσεις και με ήττα με 3-2 σετ. Οι προϋποθέσεις είναι να μην πάρει βαθμό ο Παναθηναϊκός από τον ΠΑΟΚ και να μην νικήσει με τρίποντο η Κηφισιά τη ΜΕΝΤ.

Ο Φοίνικας στη διπλή ισοβαθμια με τον Παναθηναϊκό έχει πλεονέκτημα, ωστόσο, εάν υπάρξει τριπλή ισοβαθμία με Παναθηναϊκό και Κηφισιά τότε η Κηφισιά θα πάρει την πρόκριση στην 4αδα, ο Παναθηναϊκός θα τερματίσει 5ος και ο Φοίνικας 6ος.

Στον αγώνα του πρώτου γύρου ο Εθνικός είχε κατέβει χωρίς πασαδόρο, λόγω της απουσίας του Κασαμπαλή στην Εθνική. Ο Φοίνικας εξασφάλισε καλή διαφορά στον πρώτο αγώνα αλλά δεν παίζει ρόλο διότι δεν υπάρχει περίπτωση ισοβαθμίας των δύο ομάδων καθώς έχουν από 40 βαθμούς, έναντι 41 του Παναθηναϊκού.

Σε 9 αγώνες ο Φοίνικας υπερτερεί με 6 νίκες έναντι 3 του Εθνικού. Στα πέντε τελευταία ματς των δύο ομάδων νικά ο γηπεδούχος, ενώ σε 4 αγωνες στον Έβρο οι δύο ομάδες έχουν από 2 νίκες.

Διαιτητές της αναμέτρησης είναι οι Βασιλειάδης και Ιωαννίδης. 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ