1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-01-2015 18:24

Nτέρμπι στο «Νίκος Σαμαράς» δύο χρόνια μετά την απώλεια του «αετού»

Το πρώτο σερβίς για το 2015 στην Volleyleague θα γίνει στην Ορεστιάδα. Η ομάδα του Κώστα Δεληκώστα υποδέχεται την ΑΕΚ στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της νέας σεζόν για την 11η και τελευταία αγωνιστική του Α΄γύρου, που συμπίπτει - παρά μία ημέρα - με τα δύο χρόνια της «απώλειας» του Νίκου Σαμαρά (11η αγωνιστική, 19.00, Διαιτητές: Κουτσούλας, Τσεπκινλή).


Οι γηπεδούχοι προέρχονται από τέσσερις σερί ήττες και αύριο κόντρα στην ΑΕΚ θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες για να βάλουν τις βάσεις για την παραμονή τους στην κατηγορία. Με την Ορεστιάδα κάνει προπονήσεις ο Στέλιος Νικηφορίδης αλλά δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί. Το βασικό πρόβλημα για τον Κώστα Δεληκώστα είναι ο τραυματισμός του Λούνα στο γόνατο που τον κράτησε εκτός προπονήσεων τις τελευταίες ημέρες.

Η Ένωση αναχώρησε οδικώς για την Ορεστιάδα σήμερα το πρωί, χωρίς τον Κόνραντ Γκούζντα ο οποίος έχει διαμυνήσει πως δε μπορεί να ακολουθεί την ομάδα για οικονομικούς λόγους. Προπονητής θα είναι επίσημα ο Ζήνων Ζοφόλης αλλά στην αποστολή βρίσκεται και ο Πλάμεν Κριστόφ. Η ΑΕΚ ταξίδεψε με εννιά παίκτες για να μπορέσει να αγωνιστεί και να μην μηδενιστεί, ταξίδεψε με τους παίδες του συλλόγου Βασίλης Τσάλας και Λευτέρης Καραγιώργος, ενώ πρόσωπο του αγώνα είναι ο πασαδόρος της Ένωσης Γιάννης Δημητρούδης που γεννήθηκε και ξεκίνησε την καριέρα του στην Ορεστιάδα.


Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ