1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-01-2015 17:58

«Πυρ και μανία» ο Εθνικός με ΕΟΠΕ και Δρίκο

Χωρίς πασαδόρο ταξίδεψε ο Εθνικός στην Σύρο για το αυριανό παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής με τον Φοίνικα. Παρά τις συνεχείς διαβουλεύσεις του Εθνικού, της ΕΣΑΠ και της ΕΟΠΕ να βρεθεί λύση στο θέμα του Κασαμπαλή, το τελικο πρόσταγμα το έδωσε ο Σωτήρης Δρίκος που δεν έδωσε άδεια 24 ωρών στον αθλητή και τον πήρε μαζί του στην Μεγαλόπολη, όπου ξεκινούν οι προπονήσεις της Εθνικής Εφήβων.

Ο Εθνικός είναι δυσαρεστημένος με την διοίκηση της ΕΟΠΕ και με τον ομοσπονδιακό τεχνικό Σωτήρη Δρίκο και αναμένεται να βγάλει ανακοίνωση επί του θέματος, ενώ η ΕΣΑΠ από την στιγμή που το πρόβλημα ήταν μεταξύ ΕΟΠΕ και Δρίκου δεν θεώρησε ότι υπήρχε ζήτημα αναβολής του αγώνα με τον Φοίνικα.

Η διοίκηση του Εθνικού θεωρεί πως η ομάδα ταξίδεψε τζάμπα στη Σύρο και ξοδεύτηκαν 7.000 ευρώ για έναν τηλεοπτικό αγώνα που κινδυνεύει να εξελιχθεί σε παρωδία. Υπενθυμίζεται ότι ο Κίσιτς αντιμετωπίζει πρόβλημα με την μέση του (λουμπάγκο) και ο Εθνικός θα παρουσιαστεί με πασαδόρο ανάγκης.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ