Εκτυπώστε τη σελίδα
28-09-2014 21:26

Τα «μικρόβια» της διαιτησίας οδηγούν σε αναβολή και την Volleyleague

Ανοικτό είναι το ενδεχόμενο αναβολής του πρωταθλήματος της Volleyleague για τουλάχιστον μια εβδομάδα μετά το αδιέξοδο στις σχέσεις της ΕΣΑΠ με την ομοσπονδία διαιτητών (ΟΔΒΕ) για το οικονομικό, ενώ μετά τους χειρισμούς του προέδρου της ΚΕΔ Στέφανου Βασιλειάδη οδηγήθηκε σε αδιέξοδο και το σεμινάριο της ΟΔΒΕ που έγινε σήμερα στην Ερέτρια.

Εκεί είχε προσκληθεί και ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος για να παρουσιάσει τις θέσεις της Λίγκας για θέματα διαιτησίας. Η ΟΔΒΕ είχε εξουσιοδοτήσει τον Βασιλειάδη να ενημερώσει τον Ταρνατόρο πως δεν πρέπει να μιλήσει για οικονομικά θέματα παρουσία του Σώματος των διαιτητών αλλά ο Βασιλειάδης το ξέχασε!

Ο Ταρνατόρος ανέβηκε στο βήμα και όταν έφτασε στα οικονομικά θέματα και τις διαφορές που υπάρχουν μεταξύ διαιτητών και ΕΣΑΠ υπήρξε ένταση επειδή πολλοί διαιτητές του ζήτησαν να σταματήσει και να μην ξεφύγει από το πλάνο που είχε «συμφωνηθεί». Όταν ο Ταρνατόρος είπε πως δεν έχει ενημερωθεί από τον Βασιλειάδη, του ζήτησε το λόγο από το βήμα. Ο Βασιλειάδης παραδέχτηκε την γκάφα του αλλά ήταν αργά καθώς επικράτησε το απόλυτο μπάχαλο και μεγάλη ένταση που εκτονώθηκε αρκετή ώρα αργότερα. Χάθηκε πολύτιμος χρόνος ενώ μετά το πέρας του συνεδρίου υπήρξε κατ΄ιδίαν συνάντηση του Ταρνατόρου με μέλη της ΟΔΒΕ όπου υπήρξε διάσταση απόψεων στη μείωση που ζητάει η Λίγκα στις αμοιβές των διαιτητών.

Όπως αποδείχτηκε από τις εργασίες του συνεδρείου εντός των οργάνων των διαιτητών πολλά πράγματα έχουν εκτροχιαστεί...

Δεν είναι τυχαίο πως και ο Αλέξανδρος Βαρθαλίτης παραιτήθηκε από τη θέση του προέδρου της Τεχνικής Επιτροπής της ΟΔΒΕ επειδή με παρέμβαση του Βασιλειάδη ορίστηκαν εν ενεργεία διαιτητές να κάνουν εισηγήσεις και ομιλίες στο σεμινάριο.

Η ελληνική διαιτησία του βόλεϊ νοσεί και τα «μικρόβια» είναι σε όλους γνωστά. Με ευθύνη της ΕΟΠΕ η κατάσταση έχει βγει εκτός ελέγχου κι όπως φαίνεται αργά ή γρήγορα θα νοσήσει και η ΕΣΑΠ και μάλιστα με πολύ υψηλό πυρετό...

4 σχόλια

  • Comment Link aek21 Δευτέρα, 29 Σεπτεμβρίου 2014 14:07 posted by aek21

    παιδια μην κριβομαστε πισω από το δακτυλο μας η αναβολή δεν δοθηκε μονο για τους διαιτητες αλλα και γιατι καποιες ομαδες δεν πηραν αδεια για το πρωταθλημα από την εεα

  • Comment Link Άσχετος Δευτέρα, 29 Σεπτεμβρίου 2014 10:07 posted by Άσχετος

    Εγώ που είμαι άσχετος, έχω μια απορία: Αληθεύει ότι η ΕΣΑΠ έχει να πληρώσει τους διαιτητές από τους αγώνες του Ιανουαρίου; Και από πάνω θέλει να τους κόψει και 30% με τσαμπουκά; Και αν ναι με τι μούτρα ρίχνει το φταίξιμο της αναβολής στους διαιτητές;

  • Comment Link αστα να πανε Δευτέρα, 29 Σεπτεμβρίου 2014 09:41 posted by αστα να πανε

    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΜΑΣ,ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΟΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ -ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ -ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΝΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΘΛΗΤΕΣ,ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΝΕ ΣΤΗ ΚΟΝΤΙΝΟΤΕΡΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΝΑ ΑΝΑΨΟΥΝΕ ΕΝΑ ΚΕΡΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΟΜΑΛΑ!ΔΙΔΑΣΚΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΣΚΑΛΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΗΣ -ΧΩΡΙΣ ΣΠΑΘΙ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΞΕΧΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ -ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΑΘΛΗΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ 'ΕΒΑΨΕ'!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΙ ΝΑΠΟΥΜΕ,ΑΠΛΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΟΔΒΕ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ!

  • Comment Link net Κυριακή, 28 Σεπτεμβρίου 2014 20:14 posted by net

    Πανκοσμια πρωτοτυπια να διδασκουνε σε σεμιναριο εν ενεργεια διαιτητες!!!Δηλαδη στο ποδοσφαιρο να διδασκει ο Σιδηροπουλος με τον Τριτσωνη και στο μπασκετ ο Χριστοδουλου με τον Πηλοιδη!Ενα μεγαλο μπραβο στον κ.Βαρθαλιτη που τολμησε να τους 'φτυσει'κατι που δεν εκαναν τα αλλα τεσσερα μελη της κεδ!Και μια απορια τωρα,αφου διδασκουνε οι εν ενεργεια διαιτητες τι τους θελουνε τους κομισαριους στους αγωνες αφου τα ξερουνε τοσο καλα???Πως να αξιολογησουνε τους παντογνωστες του αθληματος???Εγω λεω οτι θα τους αξιολογουνε οι κομισαριοι και μετα οι 'φωστηρες' θα μπορουνε κι αυτοι να αξιολογουνε τους κομισαριους!!!Κυριε Ταρνατωρε παρτε την κατασταση στα χερια σας και φτιαξτε δικη σας κεδ μακρια απο τα σημερινα παρασιτα!ΥΓ.Μπορει καποιος να συγκρινει την σημερινη κεδ σε 'ΚΥΡΟΣ' και 'ΠΡΟΣΦΟΡΑ'με την κεδ των κυριων Γεωργοπουλου,Λαδα και Περρου?Φυσικα και δεν υπαρχει συγκριση κυριοι γνωστες του αθληματος.