1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
25-09-2014 19:24

Ταρνατόρος: «Να πρυτανεύσει η λογική»

Με την ελπίδα ότι οι διαιτητές θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και δεν θα βάλουν εμπόδια στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος τοποθετήθηκε στο www.novasports.gr ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος.

«Ελπίζουμε την Κυριακή στην συνάντηση που θα έχουμε με τους διαιτητές να πρυτανεύσει η λογική» σχολίασε αρχικά ο κ. Ταρνατώρος ο οποίος ήταν κάθετος ως προς την μείωση των αποδοχών των διαιτητών. «Εμείς ζητάμε αυτή τη μείωση βάση της μείωσης που έχουμε στα έσοδα της ΕΣΑΠ. Σεβόμαστε τον κλάδο των διαιτητών και θέλουμε και προσπαθούμε να είμαστε συνεπείς απέναντι τους. Δεν θέλουμε να επιστρέψουμε στο παρελθόν που άλλα τους έταζαν και άλλα έπαιρναν. Εμείς όσα τους προτείνουμε θα πάρουν.

Όλοι μας θα πρέπει να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων. Σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε κραδασμούς στην έναρξη του πρωταθλήματος» σχολίασε αναφερόμενος στο πρόβλημα που έχει προκύψει με τους ρέφερι οι οποίοι απειλούν με αποχή αν δεν παραμείνουν οι αμοιβές τους στα περσινά επίπεδα. Υπενθυμίζουμε ότι η ΟΔΒΕ έχει αρνηθεί την πρόταση της ΕΣΑΠ για μείωση ως 30% των αποδοχών των διαιτητών και μάλιστα με επιστολή της έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου. «Θεωρούμε ότι με τις προτάσεις σας δείχνετε σαν να μην επιθυμείτε τη συμμετοχή των Ελλήνων διαιτητών στο πρωτάθλημα της λίγκας του βόλεϊ- ΟΠΑΠ για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015. Ελπίζουμε έστω και τώρα να αλλάξετε γνώμη» ανέφερε χαρακτηριστικά η επιστολή προς τους διοικούντες την ΕΣΑΠ.

Την Κυριακή στην Ερέτρια υπάρχει σεμινάριο διαιτησίας στο περιθώριο του οποίου θα συζητηθεί το καυτό θέμα της αμοιβής των διαιτητών. Σε περίπτωση που η συνάντηση δεν βγάλει αποτέλεσμα τότε όλες οι διοργανώσεις (Λιγκ Καπ, πρωτάθλημα) θα μεταθέσουν την έναρξή τους κατά μια εβδομάδα.

Πηγή: novasports.gr

1 σχόλιο

  • Comment Link f.k Πέμπτη, 25 Σεπτεμβρίου 2014 17:31 posted by f.k

    ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΤΕ ΓΛΥΚΑΝΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΥΡΙΕ ΤΑΡΝΑΤΩΡΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΖΟΡΙΖΟΝΤΑΙ.ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝΕ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝΕ ΣΤΗ ΛΙΓΚΑ ΑΣ ΚΑΘΙΣΟΥΝΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ -ΕΚΕΙ ΙΣΩΣ ΠΑΡΟΥΝΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ-ΑΡΚΕΤΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΤΗΚΑΤΕ.ΑΥΞΗΣΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΚΡΗ ΣΤΟΥΣ ΚΟΜΙΣΑΡΙΟΥΣ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΑΛΛΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΑΛΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΝΤΕΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ