1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-09-2014 21:36

Ταρνατόρος: «Κινούμαστε προς την σωστή κατεύθυνση»

Ο Πρόεδρος της ΕΣΑΠ και μέλος του ΤΑΑ Ολυμπιακός Παντελής Ταρνατόρος έδωσε το παρών στον αγιασμό, που έλαβε χώρα στο Μελίνα Μερκούρη και μίλησε για τον στόχο της Ευρώπης για τους ερυθρόλευκους, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην έγκριση του 4ου ξένου, καθώς και για τους διακανονισμούς των σωματείων με τους αθλητές.
«Ο Ολυμπιακός όπως ξέρετε είναι ένα πολύ μεγάλο σωματείο, οι στόχοι είναι συγκεκριμένοι, κάθε χρόνο η διοίκηση προσπαθεί να ενισχύσει όλες τις ομάδες. Όπως είδατε και στην αντρική και στην γυναικεία ομάδα πήραμε ότι καλύτερο κυκλοφορούσε στην αγορά. Έχουμε μεγάλες βλέψεις και αυτό που μας ενδιαφέρει είναι οι παίχτες να είναι υγιείς, η ομάδα να είναι οικογένεια που θα είναι γιατί ο Ολυμπιακός είναι μία μεγάλη ενωμένη οικογένεια».

Για τον στόχο της Ευρώπης: «Η διοίκηση με τον κύριο Κουντούρη ξεκίνησε την προσπάθεια εξυγίανσης και αυτή τη στιγμή δεν χρωστάει πουθενά και έχει αρχίσει από φέτος την ενίσχυση. Μας ενδιαφέρει η Ευρώπη, το επίπεδο εκεί είναι πάρα πολύ υψηλό, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Οι βλέψεις της διοίκησης είναι χρόνο με τον χρόνο ο Ολυμπιακός να ενισχύεται για να φτάσουμε ακόμα σε επίπεδο φάιναλ-4. Αυτό κοιτάμε, αν έρθει φέτος είναι ευπρόσδεκτο αλλά η λογική της διοίκησης είναι να ενισχύουμε την ομάδα όσο το δυνατόν περισσότερο».

Για την φετινή Volleyleague: «Κατά την διάρκεια του καλοκαιριού το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να βλέπουμε τις ομάδες θεωρητικά. Πέρσι ήταν το πιο ανταγωνιστικό των τελευταίων ετών, φέτος πιστεύω θα είναι ακόμα περισσότερο, έχουν ενισχυθεί οι περισσότερες ομάδες, εφόσον υπάρχει και η προσθήκη του 4ου ξένου και όποια ομάδα το επιλέξει θα τους δώσει ποιότητα. Ευελπιστούμε ότι θα πάνε όλα καλά, όλες οι ομάδες θα κοιτάξουν τα προβλήματα που έχουν να λύσουν και τώρα πάμε να κάνουμε μία ρύθμιση με τους αθλητές. θα ανασάνουν και αυτοί αλλά και τα σωματεία και πιστεύω ότι κινούμαστε προς μία θετική κατεύθυνση».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ