1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
22-08-2014 13:19

Ντονάς κατά πάντων!


Με ανακοίνωσή του, ο Στάθης Ντονάς επιτίθεται στο υφυπουργό αθλητισμού, στην ΕΣΑΠ, στην ΕΟΠΕ, αλλά και τον ΠΑΣΑΠ για τον τρόπο που προσπαθούν να «κωλυσιεργήσουν την αποπληρωμή των αθλητών». Μάλιστα καταλήγει απαιτώντας από την διοργανώτρια τηρήσει τις προκηρύξεις και το αθλητικό δίκαιο σε ό,τι αφορά την περίπτωσή του και τα οφειλόμενα από τον Παναθηναϊκό.

Η ανακοίνωση

«Με μεγάλη έκπληξη παρακολουθώ το τελευταίο διάστημα τις εξελίξεις γύρω απο το θέμα της αποπληρωμής οφειλών με δόσεις των ΤΑΑ υποχρεωτικά πρός όλους τους αθλητές μέσω υπουργικής απόφασης και ένταξης αυτής στον αθλητικό νόμο. Τα τελευταία 3 χρόνια στην υπόθεση τουλάχιστον των οφειλών προς εμένα αλλά και προς άλλους συναδέλφους έχει επιστρατευτεί κάθε πιθανός και απίθανος τρόπος κωλυσιεργίας αποπληρωμής μας από τα ΤΑΑ με αρωγό την ΕΣΑΠ. Το παράδοξο δε είναι πως όλες αυτές οι ομάδες αυτά τα χρόνια συνεχίζουν να κάνουν μεταγραφές και να δημιουργούν νέες οφειλές. Όλο αυτό το διάστημα κανένας Υπουργός και κανένα δικαιοδοτικό όργανο δεν νοιάστηκε για τους αθλητές, για το πως ζούνε οι αθλητές και αν έχουν βιοποριστικό πρόβλημα ειδικά στο άθλημά μας, που όπως όλοι γνωρίζουν οι αμοιβές έχουν κατρακυλήσει.

Αντ’αυτού βλέπουμε τη στιγμή που δικαιονόμαστε τελεσίδικα και περιμένουμε εμείς και οι οικογένειες μας τα δεδουλευμένα μας γίνεται προσπάθεια ετσιθελικά με την υποβολή μνημονίου από την ΕΣΑΠ, λαμβάνοντας τη συναίνεση του ΠΑΣΑΠ και της ΕΟΠΕ, να παρασύρουν τον Υφυπουργό Αθλητισμού σε σχέδιο νόμου που θα προσβάλει και θα αλλιώνει τελεσίδικες αποφάσεις οι οποίες αφορούν αμοιβές ιδιωτών και όχι δημόσιο χρήμα.

Γνώμη μου είναι οι Υπουργοί των μνημονίων να προτείνουν σχέδια νόμου ελάφρυνσης των Ελλήνων πολιτών από τα χαράτσια που τους έχουν επιβάλει και όχι να «μπαίνουν» διαιτητές μεταξύ εταιριών (ΤΑΑ) και ελεύθερων επαγγελματιών και να σκαρφίζονται νόμους που αναιρούν τελεσίδικες αποφάσεις.

Δυστυχώς το όλο σύστημα ψάχνει τρόπους να την «πληρώνει» πάντα ο τελευταίος τροχός της αμάξης δηλαδή ο αθλητής και τα ΤΑΑ να συνεχίζουν να υφίστανται.
Είμαι αποφασισμένος να ασκήσω όλα τα συνταγματικά δικαιώματα μου ως Έλληνας πολίτης για τη κατοχύρωση των δικαιωμάτων μου καθώς και τη προσφυγή μου στις νομικές υπηρεσίες της CEV & FIVB.

Θλίβομαι για τη στάση του ΠΑΣΑΠ και για τους συναθλητές μου που ενώ ήρθε η ώρα να δικαιωθούν οι αθλητές και να γίνει το τελικό ξεκαθάρισμα ώστε να πραγματοποιηθεί ένα επιτέλους υγιές πρωτάθλημα, συναινούν στην εξευτελιστική πρόταση της ΕΣΑΠ για 70 δόσεις των δεδουλευμένων τους, δηλαδή να αγωνίζονται το 2014 και να αποπληρωνονται προοδευτικά το 2020.

Γνωρίζουν άραγε όλοι οι επαγγελματίες του πρωταθλήματος κε. Ψάρρα, πρόεδρε του ΠΑΣΑΠ, ότι προσπαθείτε να βάλετε τη ταφόπλακα στο ελληνικό βόλεϊ;

Έκανα υπομονή 3 ολόκληρα χρόνια και απαιτώ απο την ΕΣΑΠ να τηρήσει τις προκηρύξεις της καθώς και το αθλητικό δίκαιο».

Με Εκτίμηση,
Ευστάθιος Ντονάς

21 σχόλια

  • Comment Link γιωργος απο βραχατι Δευτέρα, 25 Αυγούστου 2014 20:56 posted by γιωργος απο βραχατι

    πως αλλαζει ο ανθρωπος όταν μπλεκει με κακες παρεες και δυστυχως ο ντονας εχει μπλεξει με πολύ κακες παρεες παρεες που του δηλητηριαζουν το μυαλο ρωτήστε και τους παικτες του παμβοχιακου τι εχουν τραβηξει από τους ρουμελιωτηδες όταν επαιζαν α2 ειδικα από τη μεγαλυτερη ντροπη του αθλήματος που λεγεται πανος ρουμελιωτης

  • Comment Link marios13 Δευτέρα, 25 Αυγούστου 2014 20:31 posted by marios13

    συμφωνω και αυτό θελει να κανει ο παναθηναικος αν ρωτήστε τωρα τη δοικηση για μεταγραφες, θα σου πει πρωτα οι διακανονισμοι και μετα όλα τα αλλα γι αυτό και εως τωρα δεν εχει ανακοινωθεί ουτε ο προπονητης

  • Comment Link kostas13 Δευτέρα, 25 Αυγούστου 2014 19:15 posted by kostas13

    φιλε δεν ειπα το αντιθετο αυτό που μου κανει εντυπωση είναι γιατι κραταει τοσο απολυτη σταση και δεν είναι συνεργάσιμος για βρεθει μια λυση όχι μονο για τον παναθηναικο αλλα και για τον ιδιο ,όπως εκαναν κιαλλοι παικτες που διακανονισαν με τον παναθηναικο

  • Comment Link pao 13 Δευτέρα, 25 Αυγούστου 2014 18:56 posted by pao 13

    φιλε εμενε η απορια μου δεν είναι γιατι τα ζηταει καλα κανει και τα ζηταει η απορια μου είναι γιατι σε ότι διακανονισμο του εχει προτεινει εως τωρα ο παναθηναικος ο ενας του ξυνιζει και ο άλλος του βρωμάει δηλαδή τι θελει να του υποσχεθουν χρηματα εδώ και τωρα όπως εκαναν άλλες δοιηκησεις στο παρελθον και να μην τα παρει δεν θα ταν ποιο ειλικρινες να του πουν θα παρεις λεφτα το οκτωβρη αλλα θα τα παρεις παρα να του πουν θα παρεις λεφτα σε 2 βδομάδες και να μην τα παρει νομιζω ότι αυτό είναι ποιο ειλικρινες

  • Comment Link insider Δευτέρα, 25 Αυγούστου 2014 15:28 posted by insider

    marios 13, kostas 13 kai pao13, οφείλω να αναγνωρίσω ότι είστε πολύ ευγενικοί στην τοποθέτησή σας. Ωστόσο, αν θέλουμε να μιλάμε για υγιή αθλητισμό, θα πρέπει πρώτα να αποπληρώσει ο ΠΑΟ και κάθε ομάδα που χρωστάει και μετά να κάνει budget δεκάδων χιλιάδων ευρώ. Για όλους όσους έχουμε παίξει βόλεϊ επαγγελματικά είναι εξοργιστικό να σου χρωστάνε 10-20-30 "ψωροχιλιάρικά", να κάνουν budget 100 και 200 χιλιάδων την επόμενη χρονιάκαι να σε αναγκάζουν να κάνεις προσφυγές για τα λεφτά σου!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ