1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-07-2014 13:43

Χαριτωνίδης: «Πολύ ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα, να μη μιζεριάζουμε»

Στο περιθώριο της κλήρωσης που διεξάγεται αυτή την ώρα, στο βήμα βρέθηκε και ο πρόεδρος του ΣΕΠΠΕ, Κώστας Χαριτωνίδης. Ο Χαριτωνίδης χαιρέτησε την επιστροφή της Ορεστιάδας, αλλά και την άνοδο της ΜΕΝΤ, ενώ εκθείασε την περυσινή διοργάνωση, με την ελπίδα να επαναληφθεί μια εξίσου καλή διοργάνωση και την προσεχή σεζόν.

«Όταν λαβαμε την προσκληση για την σημερινή εκδήλωσε, ήταν αδύνατο να μην έρθουμε στην Ορεστιάδα. Χάρηκα πάρα πολύ και για την ΜΕΝΤ, γιατί προπονητής είναι ένα δικό μου παιδι. Η Ορεστιάδα έλειπε από την Α1 και τώρα είμαστε καλα. Έχουμε δυνατές ομάδες.

Δώστε ευκαιρίες και σεβαστείτε τον Έλληνα προπονητή. Είχα την τύχη να βρεθώ 10 χρόνια σε μια ομάδα, και δεν έχασε η ομάδα. Δεν γίνεται ο Έλληνας προπονητής να είναι το πρώτο θύμα. Χαίρομαι που βλέπω εδώ προπονητές που πάνε κάλά. Αγαπούν το βόλεϊ και προσπάθούν για το άθλημα.

Πέρσι ήταν πραγματικά ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα. Αυτο που κάνουμε πρέπει να το αναδεικνύουμε. Ας μην μιζεριάζουμε. Ήταν καλό πρωτάθλημα με καλή διοργάνωση. Θα πω ότι δεν με ενδιαφέρει ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα. Αν το πάρει ο Ολυμπιακός παλέυοντας θα είναι ό,τι καλύτερο για το άθλημά μας. Αν το πάρει άλλη ομάδα θα είναι η καλύτερη διαφήμιση.

Είχα μια συνομιλία με τον πρόεδρο και πρέπει να δούμε τι κίνητρα θα δώσουμε στις ομάδες που προχωρούν στην Ευρώπη. Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία δεν το αγγίζει καν το θέμα. Επίσης θέλω να πω στους προπονητές είναι να μην ασχολούνται με τη διαιτησία. Οι περισσότεροι κάνουν λάθη που δεν είναι σκόπιμα. Να συγχαρώ τη λίγκα με την οποία είχαμε καλή συνεργασία».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ