1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-06-2014 20:13

Στον «αέρα» ο τέταρτος ξένος, νέα καθυστέρηση από Ανδριανό

Συνάντηση με τον υφυπουργό αθλητισμού Γιάννη Ανδριανό είχαν σήμερα ο Παντελής Ταρνατόρος και ο Κώστας Ρωμανός εκ μέρους της ΕΣΑΠ για να συζητήσουν ζητήματα που αφορούν την επαγγελματική πετοσφαίριση, μεταξύ αυτών και της αύξησης του αριθμού των ξένων από τρεις σε τέσσερις.
Ο υπουργός υποσχέθηκε να λάβει πρωτοβουλίες για να βρουν λύση τα περισσότερα αιτήματα, ενώ για το θέμα της αύξησης του αριθμού των ξένων από τρεις σε τέσσερις δεσμεύτηκε να συγκαλέσει συνάντηση μεταξύ εκπροσωπών της ΕΣΑΠ, του ΠΑΣΑΠ και της ΕΟΠΕ για να παρθεί η οριστική υπουργική απόφαση το συντομότερο δυνατό.
Ρόλο κλειδί στην υπόθεση των ξένων θα έχει η ΕΟΠΕ η οποία από τη στιγμή που έχει άποψη για τα εθνικά πρωταθλήματα, για την ανάπτυξη αλλά και το επαγγελματικό βόλεϊ θα πρέπει επιτέλους να πάρει και ξεκάθαρη θέση στο θέμα της αύξησης από τρεις σε τέσσερις, διαφορετικά το ζήτημα θα πάει και πάλι στην χρονοβόρα διαιτησία με ότι αυτό συνεπάγεται για τον σχεδιασμό των ομάδων.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ