1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-06-2014 18:37

Παντελής Ταρνατόρος: «Αποφασισμένοι να... ταράξουμε τα νερά»

Ο Παντελής Ταρνατόρος, στο πλαίσιο της επανεκλογής του ως Πρόεδρος της ΕΣΑΠ, μίλησε για την εμπιστοσύνη που δείχνει το ΔΣ προς το πρόσωπο του, ενώ τόνισε πως η Λίγκα έχει να δώσει ακόμα πολλά στο ελληνικό βόλεϊ.
Μετά τη σημερινή συνεδρίαση στη Γ.Σ. αποδείχτηκε περίτρανα και για άλλη μία φορά ότι η Ε.Σ.Α.Π. πρωτοπορεί στον αθλητικό κόσμο με το ήθος των ανθρώπων που εκπροσωπούν τα σωματεία μέλη της Ένωσης.

Η διαδικασία των εκλογών απασχόλησε το Σώμα μόλις ελάχιστα λεπτά δίνοντας ψήφο εμπιστοσύνης στο προεδρείο το οποίο επανεξελέγη ομόφωνα.

Η εμπιστοσύνη των μελών του Δ.Σ. είναι ιδιαίτερη τιμή. Μας οπλίζει με δύναμη και κουράγιο, μας τονώνει ψυχολογικά και ηθικά για να πετύχουμε τους υψηλούς στόχους που έχουμε θέσει για το επαγγελματικό βόλει.

Είμαστε βέβαιοι πως η Volleyleague θα προχωρήσει μπροστά κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.

Η Ε.Σ.Α.Π. έχει να δώσει πολλά στο ελληνικό βόλεϊ και αυτό έχει αποδειχτεί και θα συνεχίζει να αποδεικνύεται εμπράκτως στο άμεσο μέλλον.

Ευχαριστώ όλα τα μέλη του Δ.Σ. για την άριστη συνεργασία που έχουμε και καλωσορίζω στην οικογένεια της Ε.Σ.Α.Π. και τα δύο νέα μέλη, τους εκπροσώπους της Μ.Ε.Ν.Τ. και του Α.Ο.Ορεστιάδας.

Στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε τα οικονομικά δεδομένα που θα επιτρέψουν στα Τ.Α.Α. Να οργανωθούν και να ανταπεξέλθουν αγωνιστικά έτσι ώστε να έχουμε και τη νέα αγωνιστική περίοδο ένα άκρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, ενώ παράλληλα να συνεχίσουμε το πρόγραμμα εξυγίανσης.

Στην προσπάθεια μας αυτή θέλουμε να είναι κοντά μας όλοι οι φορείς και η ιδιαίτερα η Ε.Ο.Π.Ε. και ο Π.Α.Σ.Α.Π. Μέσα από συνεργασίες θα βρούμε τις λύσεις οι οποίες θα οδηγήσουν την διοργάνωση του πρωταθλήματος Volleyleague ΟΠΑΠ σε υψηλότερα επίπεδα. Είμαστε αποφασισμένοι να τολμήσουμε και να ταράξουμε τα νερά σε κάθε επίπεδο του ελληνικού ανδρικού βόλεϊ.

Θέλουμε να είμαστε συνεργάτες με την Ε.Ο.Π.Ε. και να την βοηθήσουμε όπου μπορεί να ανταπεξέλθει στο δύσκολο έργο που έχει. Να ευχηθούμε να βρούμε το δρόμο τους και οι Εθνικές ομάδες οι επιτυχίες των οποίων μαζί με τις επιτυχίες των συλλόγων θα ανεβάσουν το επίπεδο του αγαπημένου μας αθλήματος.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ