1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
07-04-2014 20:56

Συζητά την πρόταση του Ρουμελιώτη η ΕΣΑΠ

Η πρόταση του Νίκου Ρουμελιώτη για ματαίωση των πλέι άουτ και αύξηση των 12 ομάδες της Volleyleague, απορρίφθηκε ως προς το πρώτο σκέλος της από το ΔΣ της ΕΣΑΠ που συνεδρίασε για 104 φορά σε ξενοδοχείο της παραλιακής. Τα πλέι άουτ θα γίνουν κανονικά αλλά το ζήτημα της αύξησης των ομάδων θα συζητηθεί στο επόμενο ΔΣ. Τόνιζουν όμως ότι πρέπει να πει το «ναι» και η ΕΟΠΕ για να γίνει κάτι τέτοιο.


Τα θέματα που συζητήθηκαν και οι αποφάσεις που λήφθησαν είναι οι:

Σε συνεργασία με τη NOVA βγήκε το πρόγραμμα των πλέι οφ για τις θέσεις 1-4, ενώ έγινε η κλήρωση των πλέι άουτ και προγραμματίστηκαν οι ώρες και οι ημερομηνίες.

Αποφασίστηκε να υπάρχουν δύο αξιολογημένοι επόπτες στους αγώνες των πλέι οφ και πλέι άουτ.

Αποφασίστηκε να γίνει εισήγηση προς την ΚΕΔ να ορίζονται στους αγώνες των πλέι οφ και πλέι άουτ οι διαιτητές με την καλύτερη βαθμολογία της περιόδου 2013-14.

Αποφασίστηκε να γίνει έλεγχος αντιντόπινγκ κοντρόλ στους τελικούς των πλέι οφ.

Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην ημερίδα που θα διοργανώσει η ΕΣΑΠ στις 14 Μαΐου με θέμα την επαγγελματική πετοσφαίριση.

Αποφασίστηκε στους τηλεοπτικούς αγώνες της ημιτελικής και τελικής φάσης που θα υπάρχει τηλεοπτική μετάδοση θα υπάρχει και το διαιτητικό βίντεο «video referee».

Ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος ενημέρωσε τα μέλη του Δ.Σ. για τα θέματα που συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν στην Γ.Σ. της ΕΟΠΕ που έγινε πρόσφατα στην Χαλκίδα καθώς και για τις θέσεις της ΕΣΑΠ που τέθηκαν στην Γ.Σ. της ΕΟΠΕ.

Στην συνεδρίαση παραβρέθηκε και ο Νίκος Ρουμελιώτης εκ μέρους της Παναχαϊκής ο οποίος παρουσίασε πρόταση αύξησης των ομάδων στο πρωτάθλημα Volleyleague ΟΠΑΠ από την αγωνιστική περίοδο 2013-14. Ο Ρουμελιώτης ζήτησε διεξαγωγή του πρωταθλήματος με 14 ομάδες. Πρότεινε να μην υποβιβαστεί καμία ομάδα στην Α2 και να ανέβουν κανονικά δύο ομάδες από την Α2 ανδρών. Επίσης ζήτησε ματαίωση των πλέι άουτ.

Η πρόταση του Νίκου Ρουμελιώτη για ματαίωση των πλέι άουτ απορρίφθηκε, ωστόσο, το ζήτημα της αύξησης των ομάδων από 12 σε 14 θα συζητηθεί και στο επόμενο Δ.Σ. της ΕΣΑΠ κι αφού πρώτα υπάρξει συνεννόηση με την ΕΟΠΕ

9 σχόλια

  • Comment Link πασχάλης Τετάρτη, 09 Απριλίου 2014 14:42 posted by πασχάλης

    Καλά είναι δυνατόν Πολωνία και Ιταλία να έχουν 12 ομάδες και η Ελλάδα 14 με ενα πρωταθλημα α2 της πλάκας;

  • Comment Link sam Τετάρτη, 09 Απριλίου 2014 07:42 posted by sam

    εδώ ειναι που λένε ότι οι απόψεις είναι σαν τις κωλ*******ες το θέμα είναι για το πόσοι θα ανέβουν οι θα πέσουν πρέπει να αποφασίζεται πριν αρχίσουν τα πρωταθλήματα όχι λίγο πριν τελειώσουν θα δούμε και πάλι το παράλογο να τερματίζει ομάδα πρώτη και να μην ανεβαίνει όπως έγινε και πέρυσι και θα το γυρίσουμε στο ποδόσφαιρο

  • Comment Link Rossonero Τρίτη, 08 Απριλίου 2014 08:32 posted by Rossonero

    όπως κάθε χρόνο έτσι κ φέτος με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα πρέπει να σωθούν κάποιες ομάδες της Α1.... γνωστό έργο...

  • Comment Link προταση Τρίτη, 08 Απριλίου 2014 07:41 posted by προταση

    Να γίνει με 14 ομάδες η VolleyLeague, να γίνουν 2 14ρηδες και οι ομιλοι της A2, να ανεβαίνουν οι δύο πρωταθλητες και να δίνουν μπαράζ οι δεύτεροι...η Α2 με 36 ομάδες έχει χαώδη διαφορά των πρώτων με τους τελευταίους. και να αναβαθμιστεί ετσι και το πρωτάθλημα της Β Εθνικής και αυτά των ενώσεων

  • Comment Link x4x Τρίτη, 08 Απριλίου 2014 07:12 posted by x4x

    Συγχαρητήρια στον κ.Ρουμελιώτη!
    Πέρσι - περίπου - τέτοια περίοδο δήλωνε πως πρέπει να πέσουν 3 ομάδες από Α1 και να ανεβούν 3 από την Α2 (ΑΕΚ, ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ και ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ) έχοντας το φόβο της αποτυχίας. Τελικά δίκαια ανέβηκε στην Α1 ως πρωταθλητής και δεν ξαναμίλησε για το εάν είναι σωστό ή λάθος ο αριθμός των ομάδων που ανεβαίνουν στην Α1.
    Και φέτος, πάλι κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος (και ΠΑΛΙ υπο το φόβο της αποτυχίας) δηλώνει να ανεβούν δύο από την Α2 και να μην πέσει κανένας.
    Κλασική νεο-ελληνική λογική. Η πάρτη μου να είναι καλά και δεν πάει να καταστραφεί το σύμπαν!!!

    Μπράβο στη νέα γενιά Ελλήνων παραγόντων του αθλήματος. Κύριοι κύριοι Μαυρομάτη και Ψαρουδάκη να τον έχετε στα υπόψιν για τις επόμενες εκλογές.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ